• Partner
  • Spar Nord Vejgaard og Vejgaard Boldspilklub forlænger og opgraderer samarbejde med nyt stadionnavn

Spar Nord Vejgaard er mangeårig Hovedsponsor i Vejgaard Boldspilklub (VB), ja så mange år, at ingen næsten kan huske hvornår det startede. Og nu er det altså både forlænget i 2 år og samtidig opgraderet til en større sponsoraftale, bl.a. med stadionnavnet Spar Nord Arena.

• Vi er virkelig glade for, at vi midt i COVID-19 krisen kan forlænge og samtidig opgradere vores Hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank i Vejgaard. Og det matcher vores eget høje ambitionsniveau for den fortsatte udvikling af VB, siger VB’s Sponsoransvarlige, Morten Antonsen.
  • Vi har længe ledt efter en partner til navnet på vores hjemmebane og det er nu endelig lykkedes med vores mangeårige Hovedsponsor og det er egentlig meget naturligt, at hjemmebanen i VB de kommende år 2 hedder ”Spar Nord Arena”, fortsætter Morten Antonsen.

Også Spar Nord i Vejgaard er glade:

• Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med VB og støtte de mange frivillige i at nå deres mål. Som lokalområdets største bank, er det helt naturligt, at vi gør det og støtter i lokalområdet, siger afdelingsdirektør i Spar Nord Vejgaard, Peer Kristensenen.

Netop udvikling af lokalområdet vil Spar Nord gerne blive ved med at støtte op om. Og i en tid, hvor idræts- og kulturforeninger er sat under pres, er det ifølge Peer Kristensen helt naturligt at give en økonomisk håndsrækning og fortsætte det gode samarbejde:

• Vi tror på det stærke lokale fællesskab i VB, så det er helt naturligt, at vi støtter VB og lokalområdet. Og vi har som Hovedsponsor et stort ønske om at komme lidt tættere på de mange spillere og frivillige, som dagligt gør en forskel i VB. Spar Nord Vejgaard er en personlig bank i en digital verden. Den personlige relation og de gode digitale løsninger er noget, der dyrkes og vægtes højt i samarbejdet med kunderne- og forståelsen for det økonomiske liv i husstanden, er det, der gør, at vi kan tilbyde den personlige og kompetente rådgivning, slutter Peer Kristensen.

På billedet ses fra venstre Ida Byrckel, VB’s Dameudvalg, afdelingsdirektør i Spar Nord Vejgaard, Peer Kristensen, Sponsoransvarlig, Morten Antonsen, VB og Malthe Mondrup fra VB’s Herreseniorudvalg og anfører på førsteholdet.

15. januar 2022
09:00
Arbejdsdag i FU
29. januar 2022