Dameafdelingen har fået nye holdledere

• Damer
  • Dameafdelingen har fået nye holdledere

Dameseniorudvalget kunne i går annoncere, at der var kommet styr på holdledersituationen på afdelingens 1. og 2. hold – samt en koordinator for afdelingens syvmandshold!

Dameseniorudvalget har i første omgang forlænget deres kontrakt med Anne Dahl. Anne har i det seneste år fungeret som holdleder for vores 1. hold med enorm succes.

I år 2018 skal hun være holdleder for 2. holdet og samtidigt være koordinator for afdelingens syvmandshold!

Vi ser frem til at fortsætte vores gode arbejde med Anne, og glæder os til, at hun skal sprede sit sprudlende humør på vores Serie 2-hold samt syvmandshold!

De gode nyheder fortsætter lidt endnu. Dameseniorudvalget har nemlig også skrevet kontrakt med vores gamle topscorer og anfører, Niko, der nu skal varetage holdlederpositionen samt fys for afdelingen!

Nikoline blev desværre nødt til at stoppe sin egen fodboldkarriere i foråret 2016 grundet skader, men hendes tid som spiller i klubben står stadig lysende klart for alle os, som har spillet med hende, da hun har et helt enestående talent. Hun har spillet 62 kampe for 1. holdet og har indtil denne sæson holdt rekorden for flest scorede mål, nemlig 49 (I denne sæson dog overhalet af Thomsen, 56 mål, 113 kampe).

Niko var ikke kun en fantastisk fodboldspiller for afdelingen, men hun var samtidigt forgangskvinde for godt humør, og vi ser enormt meget frem til, at hun endnu engang skal blive en del af vores afdeling!

Det bliver et spændende 2018, hvor Anne og Nikoline skal starte op!

Tags:

Anbefalede nyheder fra Damer