Hattrick og sammenhold gav JS-kvinderne 3 point

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Hattrick og sammenhold gav JS-kvinderne 3 point

Jyllandsserien tog tre vigtige point mod de nærmeste efterfølgere fra Rougsø!

Resultat:
Rougsø FF – VB, 3-5

Jyllandsserien kom frem til Rougsø med en del forsinkelse, så det blev til en hurtig omklædning og en kort, men præcis taktik fra trænerteamet. I opvarmningen var der gode takter med flot spil og høj intensitet.

Kampen blev fløjtet igang, men efter kun 57 sek. var Rougsø på pletten, da en angriber scorede til 1-0 fra en spids vinkel med hjælp fra stolpen. På trods af en træls start, var vi ikke nervøse – “videre” blev der råbt overalt fra banen. I de kommende 14 minutter, var det os, der sad på spillet, men Rougsø var endnu engang lidt heldige, da et målspark røg direkte ud i deres fødder, og deres dygtige angriber kunne klappe den op i krydset til stillingen 2-0. En mavepuster til VB-kvinderne, der ellers havde domineret kampen.

Efter omkring 24 minutter fik Stine tilkæmpet sig et frispark uden for feltet. Anne kom løbene op fra forsvaret, og spottede en lidt skæv mur. Et tørt hug helt nede ved jorden snød Rougsøs keeper, og vi var tilbage i kampen med en reducering til 2-1.

Få minutter efter tabte Stine sæsonens væddemål til holdleder Anne D, da hun fik et gult kort for at sparke bolden væk i frustration… Det betød, at vi måtte pakke os lidt de næste 10 minutter, men i virkeligheden stod der stadig VB på det meste.

I pausen snakkede vi om, at Rougsø havde været lidt heldige med deres mål, og at vi i virkeligheden havde gang i en rigtig flot kamp – vi skulle bare fortsætte, og så skulle det nok komme.

MEN… allerede 5 minutter inde i 2. halvleg kom kampens 2. frisparksmål, da en Rougsø spiller sparkede den ind langt ude fra uden chance for Monica. 3-1, og ØV hvor var det endnu engang helt ufortjent.

Omkring 10 minutter efter fik Stine igen et frispark uden for feltet, og her var Anne endnu engang klar. Bolden fløj elegant hen over muren og knækkede ud mod det korte hjørne. 3-2 og stor jubel blandt spillere og trænere.

Blot 15 minutter efter, var Rougsø keeperen faldet i søvn. Hun fik ikke sendt sit udspark afsted i ordentlig tid, og dommeren dømte indirekte frispark i vores venstre side. Anne og Thomsen stillede sig klar. Thomsen trillede den baglæns og med et lodret vristspark kunne Anne banke sit tredje mål ind i modsatte hjørne til en udligning, 3-3!

Efter 81 minutter tog Stine en dribletur, hvor hun satte hele Rougsøs forsvar, og da hun kom alene med målmanden lagde hun den sikkert forbi hendes fødder i det korte hjørne. 3-4, og alle på banen og sidelinjen var helt oppe og ringe. Kort før tid gav Rougsø os en gave, da Stine lagde en bold ind over, som en rød selv fik sparket ind over linjen til kampens slutresultat 3-5!

Kampen i tal:
‘1 : 1-0, Rougsø
’14 : 2-0, Rougsø
’25 : 2-1, Anne på frispark
’27 : Gult kort til Stine
Pause
’51 : 3-1, Rougsø
’58 : 3-2, Anne på frispark
’71 : 3-3, Anne ved indirekte frispark
’81 : 3-4, Stine efter dribletur
’89 : 3-5, selvmål af Rougsø efter indlæg fra Stine

Kampens spiller:
Helene blev kampens spiller i sin debutkamp for Jyllandsserien, da hun spillede en sikker højre back, og faktisk også blev den spiller med flest skud på mål (5 stk.). Enormt fortjent – og det blev da også til halvdelen af stemmerne, hvilket betyder øl til resten af holdet!

Detaljevesten:
Vores flotte vest blev overdraget fra AK til kaptajnen Anne, der med et hattrick på tre frisparksmål gjorde sig særligt bemærket i den sene søndagskamp.

Stemmerne til kampens spiller:
Helene 8
Anne 3
Iben 3
Stine 1
Max 1

 

For ekstra nyheder fra i dameafdelingen:

Facebook: https://www.facebook.com/vejgaardboldspilklubkvinder/

<

p class=”p2″>Instagram: https://www.instagram.com/vb_kvinder/

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder

5. april 2022
15:00
Sæsonåbning Ungdomsafdelingen U4 – U14
18. april 2022
10:00
Økonomisk Generalforsamling 2022
26. april 2022
19:00
3. maj 2022
15:00
7. juni 2022
15:00