Jan Madsen Årets Træner i VB

• Damer
  • Jan Madsen Årets Træner i VB

Damernes 1. holdstræner, Jan Madsen, modtog til generalforsamlingen kåringen som årets træner i hele klubben for året 2017!

Indstillingen fra generalforsamlingen:

“Jan har lavet et stort og determinerende arbejde med at stable de (nu meget velkendte) udvalg på benene, der har medført en stor spillertilslutning og interesse for dameafdelingen inden for det sidste års tid. Dette har bl.a. ført til en bred mediedækning i hhv. Nordjyske, Fodbold For Piger, Jysk Fodbold og Jysk Serie Bold, der har sat Vejgaard Boldspilklubs dameafdeling endnu mere i fokus. Alt dette har nu kulmineret i en indstilling til DIF’s initiativpris.

Det er i særdeleshed Jans fortjeneste, at dameafdelingen i dag er så velfungerende, og altid er klar med en hjælpende hånd, når klubben og andre afdelinger efterspørger det.

Selvom det er spillerne, der sidder og er aktive i diverse udvalg, så fortsætter Jan med at tage stor del i vedligeholdelsen af dem. Hvis det ønskes, er han altid klar med gode råd og idéer, og endda deltagelse i udvalgsmøderne.

Foruden at være en aktiv del af afdelingens organisatoriske arbejde, har Jan også betydet rigtig meget for spiludviklingen i afdelingen. Især inden for det taktiske område har han ført afdelingen op på et nyt niveau. Der er blevet indført spillestilskoncept og introduceret et meget professionelt sprog med mange fagtermer.

Jan er et rigtigt klubmenneske, der altid opfordrer spillerne til at deltage i klubarrangementer, herunder især standerhejsning og generalforsamling, og er desuden et hjertevarmt menneske, der favner alle spillere.

Alt dette kan sammenfattes i, at Jan har startet en ny æra for VB’s kvinder, og derfor fortjener han at blive kåret til Årets Træner 2017.”

Jan har været træner i klubben i to år nu, og vi har heldigvis fået skrevet kontrakt med ham i yderligere to år, hvilket betyder, at afdelingen kan fortsætte sin positive udvikling under Jans faner!

Et kæmpe stort tillykke til Jan med denne enormt flotte pris, som vi synes er yderst velfortjent!

Giv Jan et like og en kommentar, hvis I vil ønske ham tillykke med titlen som Årets Træner i VB 2017!

Del dette indlæg