Jyllandsseriekvinderne tog sejren i sidste sekund

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Jyllandsseriekvinderne tog sejren i sidste sekund
Jyllandsserien vandt sand gyser i sidste sekund!
 
Resultat:
Skive IK-VB, 2-3
 
Jyllandsseriekvinderne tog afsted for at spille en sen aften- og hverdagskamp på udebane i Skive! Vi havde forberedt os på at skulle spille på kunstgræs, men før vi gik ud til opvarmningen, fik vi at vide, at vi i stedet skulle spille på græs – på en enormt kort bane, uden træer eller lignende omkring, så vinden suste om ørene på os!
 
Det blev hurtigt meget tydeligt, at vi ikke helt var forberedte på banens forhold, da Skive allerede efter ganske få minutter kunne score kampens første mål, da de fik sendt en dyb bold på deres venstre kant. Skive spilleren får afsluttet, og Mona halvklarer, men desværre triller bolden alligevel ind over stregen. Ganske kort tid efter sætter Skive igen i kontra, og denne gang får deres ene angriber afslutning på ganske langt ude fra, og bolden svæver ind under overlæggeren… 10 minutter spillet og nede med 2 mål. En forfærdelig start, men vi følte alligevel, at det var os, der havde spillet, så vi skulle nok komme igen!
 
I hele 1. halvleg suste boldene tæt forbi Skives mål, og deres målmand gjorde desuden god figur i flere situationer, men vi måtte desværre gå til pause på stillingen 2-0 til Skive.
 
I 2. halvleg får vi vinden i mod os, hvilket ikke ligefrem gjorde tingene lettere. Spillet foregår ligesom i 1. halvleg mest på Skives banehalvdel i de første 25 minutter af 2. halvleg, men bolden VIL IKKE IND!! Efter godt 70 minutter kommer forløsningen, da Luana spiller Stine fri i dybden, og Stine med et par berøringer kan lægge bolden flot over i modsatte hjørne. 2-1, og nu begyndte vi virkelig at tro på, at vi kunne komme tilbage i kampen.
 
Med under 10 minutter igen viser Stine endnu engang gode takter, da hun sætter en modspiller af på baglinjen, og kan spille Thomsen fri ved forreste stolpe, så hun let kan prikke bolden ind til stillingen 2-2! Stor jubel på banen og på vores sidelinje!
 
Efter at have været bagud med 2-0 det meste af kampen, skulle vi gøre op med os selv, om vi var tilfredse med det ene point, eller om vi skulle gå efter dem alle tre. Vi blev lidt febrilske i vores spil, fordi vi på den ene side ville gøre alt for at undgå en Skive scoring, og på den anden side også gerne vil spille noget ordentlig fodbold, så vi kunne få det tredje mål.
 
Kort til inden slutfløjtet skal en misforståelse mellem en Skive spiller og deres målmand, samt en hårdtkæmpende Thomsen, vise sig af afgøre kampen, da den fremstormene målmand får ramt bolden ind i sin egen spiller. Bolden rammer ud til siden, og heldigvis er det Thomsen, der kommer først på den, så hun med venstreskøjten kan sparke bolden ind i et tomt mål til stillingen 2-3!
 
10 uheldige minutter i starten af kampen havde nær kostet os sejren, men heldigvis viste vi med kynisme og sammenhold, at kampene kan vendes helt indtil sidste fløjt!
 
Målene:
‘4 1-0: Skive
‘9 2-0: Skive
’71 2-1: Stine, assist Luana
’82 2-2: Thomsen, assist Stine
’90+ 2-3: Thomsen
 
Kampens spiller blev Thomsen, der kæmpede hårdt gennem hele kampen, og desuden scorede det kampafgørende mål! For dette mål fik hun også overrakt detaljevesten af Monica!
 
Stemmerne til kampens spiller:
Thomsen 5
Sigrid 2
Laura 2
Iben 2
AK 2
Stine 1
Anne 1
Boe 1
 

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder

5. april 2022
15:00
Sæsonåbning Ungdomsafdelingen U4 – U14
18. april 2022
10:00
Økonomisk Generalforsamling 2022
26. april 2022
19:00
3. maj 2022
15:00
7. juni 2022
15:00