Jyllandsseriekvinderne vinder 2. kamp i træk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Jyllandsseriekvinderne vinder 2. kamp i træk

Jyllandsserien tog 3 point i første hjemmekamp!

Resultat:
VB-Rougsø FF, 3-1

I sæsonens anden kamp skulle Jyllandsserien møde oprykkerne fra Rougsø, der ligeledes havde vundet i deres første turneringskamp. På trods af at de sidste sæson spillede i Serie 1, snakkede vi inden kampen om, at det var et hold, som vi var nødt til at have stor respekt for!

Det var udeholdet fra Rougsø, der kom bedst igang med højt pres og et par driblestærke angribere. Dette resulterede tidligt i en farlig afslutning, som Monica heldigvis fik taget i en fodparade. Efter knapt 10 minutters spil var det dog alligevel os, der fik scoret kampens første mål, da Sissal blev sendt afsted på kanten, og serverede en bold til Stine i det lille felt, som hun bare skulle have forbi målmanden, 1-0 til os! Begge hold havde flere chancer i halvlegen, men vi skulle dog helt hen til halvlegens sidste minutter, før Rougsø til vores store ærgrelse fik scoret på et perfekt slået hjørnespark.

Med 1-1 ved pausen aftalte vi, at vi skulle forsøge spille lidt mere fysisk og desuden udnytte, at det var os, der fik vinden og solen i ryggen.

Allerede fra 2. halvlegs start stod der VB på det meste, men de helt store chancerne udeblev desværre. Først i det 71′ minut fik AK endnu engang sendt Sissal afsted på kanten – men denne gang skar hun ind i banen i stedet for at lægge indlægget. En klog beslutning, for med et højt skud fra en spidst vinkel kunne målmanden kun parere, og bolden sejlede videre ind over hende til stillingen 2-1.

Selvom vi havde godt styr på kampen, skulle der alligevel komme lidt spænding, da Rougsø fik deres eneste store chance i anden halvleg. Heldigvis var Monica ikke blevet kold, og hun kom flot ud af målet og fik afværget. Det var lidt af et chok, men heldigvis betød det, at vi vågede lidt op. Vi fik afsluttet mere, og fik en del hjørnespark. På et af disse dejligt slåede hjørnespark fandt Thomsen Anne uden for det lille felt, og hun headede bolden ind til kampens slutresultat 3-1.

Alt i alt et tilfredsstillende resultat, på trods af at spillet endnu ikke helt er på plads endnu!

Målene:
8′ 1-0 : Stine, assist Sissal
40′ 1-1: Rougsø
71′ 2-1: Sissal, assist Ane Kathrine
82′ 3-1: Anne, assist Thomsen

Kampens spiller blev Sissal Borgarlíð, der var involveret i to af vores mål, og desuden gør en fantastisk figur på kanten i øjeblikket!

Dagens detalje blev overdraget fra Anne til Monica Behrndtz Steffensen for, at hun fik afværget Rougsøs eneste chance i 2. halvleg ved stillingen 2-1!

Stemmerne til kampens spiller:
Sissal 8
Monica 4
AK 1
Iben 1
Laura 1
Anne 1

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder