Jyllandsserien vandt 0-1 efter en uskøn affære i Gundersted!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på print
Print
  • Damer
  • >
  • Jyllandsserien vandt 0-1 efter en uskøn affære i Gundersted!

Jyllandsserien vandt 0-1 efter en uskøn affære i Gundersted!

 

Vi drog spændte til Gundersted for at spille vores sæsonpræmiere i Jyllandsserien. Vi var meget bevidste om, at det ville blive en hård kamp mod et hold, der virkelig har nogle gode spillere iblandt.

 

Fra kampens start bølgede spillet meget frem og tilbage, men det var dog alligevel os, der kom til de største chancer – og især Luana var tæt på af flere omgange. Efter godt 25 minutters spil blev vores “soldat” Thomsen sat på banen, og efter et indkast af Laura fik Stine og Luana spillet flot sammen, så Luana kunne lægge en bold ind til netop Thomsen, der på sin første berøring i kampen fik sendt bolden ind bag VGF-målmanden ved bagerste stolpe. En stor forløsning for alle! Ca. 10 minutter efter fik en VGF’er vristet sig fri i feltet og fik afsluttet godt – MEN op ad hatten trak Monica én af de der redninger, der går over i historiebøgerne – det yderste af fingerspidserne på bolden, så den liiige netop ramte stolpen, så Laura kunne sparke den væk. En vigtig redning!

 

I halvlegen aftalte vi, at vi skulle spille lidt mere direkte på det dårlige underlag, og så skulle vi lige finde det sidste frem. Halvlegen endte 0-0, og endnu engang var det os, der havde flest chancer… Men ind ville den ikke. VGF fik lagt et godt pres mod slutningen, men heldigvis holdt vi stand!

 

3 vigtige point i vores første kamp, og vi hungrer efter flere!

Mål:

1. halvleg

0-1 Thomsen, assist Luana

 

Kampens spiller blev en deler mellem midtbaneklippen Ane Kathrine Jakobsen og forsvarsdirigenten Anne Steensgaard Bach! Derudover skal der lyde et kæmpe tillykke med den officielle debut i den hvide trøje til AK, Kris, Sigrid og Boe!

 

Dagens detalje gik til Anne, da trænerteamet mente, “at hvis man som midterforsvar tager en dribletur, hvor man sætter tre mand med et par tunneller, så fortjener man vist at få overrakt dagens detalje!”

 

Stemmerne til kampens spiller: 

AK 4

Anne 4

Iben 2

Stine 2

Sissal 1

Boe 1

Max 1

Kris 1Jyllandsserien vandt 0-1 efter en uskøn affære i Gundersted! 1

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder

Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
13:00
AFLYST -Sæsonen 2021 åbnes officielt.
16. marts 2021
19:00

Ordinær Generalforsamling

Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
10:00
Sæsonåbning for ungdom