Kvindernes 1. hold var sekunder fra årets 1. sejr

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på print
Print
  • Damer
  • >
  • Kvindernes 1. hold var sekunder fra årets 1. sejr

Årets 1. træningskamp var sekunder fra årets 1. sejr, idet JS-holdet mødte Romalt fra Kvindeserien!

Næsten hele kampen igennem følte vi, at vi sad på spillet i kampen, og det blev også os, der kom foran 1-0 efter ca. 15 minutter, da Ugger tordnede bolden ind med en helflugter, der dykkede hen over målmanden. Romalt kom dog alligevel på 1-1 efter ca. 30 minutter med et flot placeret mål, selvom vi havde haft skud på overliggeren mm.

5 minutter inden pausen gjorde Stine det til 2-1, da Jul lagde en lækker bold ind til forreste stolpe, som målscoreren blot skulle placere ved siden af målmanden – det var næsten som at se en skabelonøvelse!

I halvlegen var cheftræneren tilfreds med det han så! Kort inde i 2. halvleg begyndte vi at skifte lidt rundt på pladserne, og det gav Romalt lov til at komme mere ind i kampen. Denne halvleg var mere lige fordelt, og havde det ikke været for et uheldigt Romalt mål i kampens allersidste sekund, var vi gået fra banen med årets 1. sejr.

Alt i alt var det en enormt opløftende træningskamp, og hvis dette er niveauet for sæsonen, så er der store ting i vente! Jan og Birgitte får ikke en let opgave, når de skal udtage holdet til træningskampen mod Freja på lørdag!

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder

Juletræs salg starter
29. november 2020
12:00
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
13:00
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
10:00
Sæsonåbning for ungdom