Kvindernes 1. hold var sekunder fra årets 1. sejr

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Kvindernes 1. hold var sekunder fra årets 1. sejr

Årets 1. træningskamp var sekunder fra årets 1. sejr, idet JS-holdet mødte Romalt fra Kvindeserien!

Næsten hele kampen igennem følte vi, at vi sad på spillet i kampen, og det blev også os, der kom foran 1-0 efter ca. 15 minutter, da Ugger tordnede bolden ind med en helflugter, der dykkede hen over målmanden. Romalt kom dog alligevel på 1-1 efter ca. 30 minutter med et flot placeret mål, selvom vi havde haft skud på overliggeren mm.

5 minutter inden pausen gjorde Stine det til 2-1, da Jul lagde en lækker bold ind til forreste stolpe, som målscoreren blot skulle placere ved siden af målmanden – det var næsten som at se en skabelonøvelse!

I halvlegen var cheftræneren tilfreds med det han så! Kort inde i 2. halvleg begyndte vi at skifte lidt rundt på pladserne, og det gav Romalt lov til at komme mere ind i kampen. Denne halvleg var mere lige fordelt, og havde det ikke været for et uheldigt Romalt mål i kampens allersidste sekund, var vi gået fra banen med årets 1. sejr.

Alt i alt var det en enormt opløftende træningskamp, og hvis dette er niveauet for sæsonen, så er der store ting i vente! Jan og Birgitte får ikke en let opgave, når de skal udtage holdet til træningskampen mod Freja på lørdag!

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder