Første sejr i Serie 1 for damernes 2. hold

• Damer
  • Første sejr i Serie 1 for damernes 2. hold

Støvring IF vs. Vejgaard B – 0-1

Efter en noget trist start på efterårssæsonen med 7-0 nederlaget ud mod Aabybro, var Vejgaards damer klar til at tage revanche i eftermiddags mod Støvring. Støvring har lidt nederlag i deres to foregående kampe, så spillerne var godt klar over, at de ville møde et hold der var sultne efter en sejr.

Det var en meget lige 1. halvleg hvor begge hold skabte nogle gode chancer. Støvrings diagonale bolde medførte en del arbejde for VB’s forsvar, men det blev ikke til nogle reelt truende chancer. Desværre var det heller ikke tilfældet i den anden ende, hvor VB havde problemer med at være konsekvente når bolden kom i nærheden af målet.

I anden halvleg så det meget lovende ud, og der gik da heller ikke lang tid før Nadja kunne sætte et langskud ind – 1-0 til VB. Resten af kampen bød på flere chancer for VB, men Støvrings forsvar formåede at afvise dem. Det meste af spillet i 2. Halvleg foregik på Vejgaards præmisser, men Støvring fortsatte med at sætte lidt pres på med deres lange bolde. Vejgaards damer klarede sig ganske glimrende igennem resten af kampen, og kan glæde sig over deres første sejr som nyoprykkere i Serie 1.

Kampens spiller:
Anne Juul: 4 stemmer
Jepsen: 2 stemmer
Max: 1 stemme
Stie: 1 stemme
Maria: 4 stemmer
Gitte: 1 stemme

Unge Anne Juul, der var lånt fra U18 leverede en fantastisk indsats på venstre back, og viste at hun sagtens kan følge med kvindespillerne og Maria spillede endnu en fremragende kamp på sin højre kant.

Næste kamp er på tirsdag mod B52/Aalborg. Kampen er på hjemmebane og starter kl. 19!

Kilde: Christina Bach

Følg med på Facebook, hvor der kommer nyheder fra dameafdelingen

Vejgaard Boldspilklub Kvinders Facebookside

Del dette indlæg