Anne Bach Årets Spiller i VB

• Damer
  • Anne Bach Årets Spiller i VB

1. holdskvindernes anfører, Anne Bach, er blevet kåret til årets spiller i hele klubben for året 2017!

Indstillingen fra generalforsamlingen:

“Anne er samlingspunkt i VB for hele klubben – damer, herrer og ungdom, og har fra start været forgangskvinde for opstarten af vores nye organisation og ledelsesstil. Der bliver lynhurtig taget aktion på de opgaver, der kommer på hendes bord, og hvis klubben husker at værdsætte det, kan de få en stærk klubleder i Anne i rigtig mange år, som ligeledes kan repræsentere klubben i DBU regi.

Sportsligt er Anne også samlingspunkt på klubbens førstehold, hvor hun er anfører og virkelig tager del i de taktiske overvejelser og beslutninger som skal tages. Det ligger Anne meget på sinde, at alle på holdet har det godt og trives.
Heldigvis for os har Anne valgt Vejgaard som sin klub, for hendes fodboldkvaliteter rækker udover vores nuværende niveau.
Socialt og personligt er Anne et ægte klubmenneske som altid er positiv og imødekommen over for alle i klubben. Konflikter er ikke hendes livret, og derfor bliver de løst inden de udvikler sig til alvorlig problemstillinger.
Et bedre tidspunkt, en bedre person end Anne findes ikke til kåringen af årets spiller i VB!”

Rent historisk har Anne spillet i VB siden 2001, hun har spillet 145 kampe for kvindernes førstehold og scoret 46 mål. Hun blev desuden i 2009 Vejgaards første landsholdsspiller i over 50 år, da hun som målmand repræsenterede både u16 og u17 landsholdet.
Der skal lyde et stort tillykke til Anne, der er den første kvindelige modtager af pokalen i 16 år, samt kun fjerde kvinde i pokalens 34 år lange historie!
Giv Anne et like eller en kommentar, hvis I vil ønske hende tillykke med den fornemme pris!

Del dette indlæg