Kvinderne søger ny træner!

• Damer
  • Kvinderne søger ny træner!

Kvinderne søger ny træner til 3. holdet

Da vores nu tidligere 3.holdstræner har valgt at søge nye græsgange frem mod kommende sæson søger vi en ny til posten.

Vores 3.hold er et 11-mandshold, der spiller i serie 2. Det blev opgraderet fra 7-mands tilbage i foråret 2018, da vi oplevede kæmpe spillertilgang og siden er det i løbet af efterårssæsonen kun blevet bedre etableret. Helt alene på træningsbanen bliver man ikke, da vores 2. og 3.hold det meste af tiden træner sammen og hvor en halv træning i ugen desuden er med alle vore 3 hold sammen. Der er derfor meget samarbejde og sparring med øvrige trænere i dameafdelingen.

Udover 3.holdet i Serie 2 findes der i Vejgaards Dameafdeling et hold i Kvindeserie og et nyoprykket hold i Serie 1. Derudover tilbydes også Foldbold Fitness for damer 25+, der blev startet i efteråret 2018.

Hvad kan vi tilbyde:

• En dameafdeling med stor fremgang sportsligt såvel som i antallet af spillere.
  • Et stærkt samarbejde med øvrige trænere i dameafdelingen.
  • Stor mødedeltagelse til træning, såvel som til kampe.
  • En stærkt organiseret dameafdeling, hvor der stilles krav til spillerne ift deltagelse i afdelingen rent spillemæssigt, men også ift vedligeholdelse og udvikling af afdelingen.

Hvad forventer vi af dig:

• At du har lyst til at være en del af en afdeling i rivende udvikling.
  • At du vil bidrage i samarbejdet med øvrige trænere i dameafdelingen.
  • At du har trænererfaring og gerne med at have 2.- eller 3.rangs seniorhold.
  • At du har lyst til at arbejde med et kvindehold, hvor der findes mange både nye og gamle VB -spillere.
  • At du kan planlægge og lede 2 træningspas ugentligt i samarbejde med øvrige trænere, samt lede holdet til kampe.

Lyder det som noget for dig eller har du lyst til at høre om andre mulige trænerjobs fx i Vejgaard Boldspilklubs ungdomsafdeling hører vi meget gerne fra dig på mailen:

dameseniorformand@vejgaard-bk.dk

Vi holder løbende samtaler med mulige kandidater.

Dameseniorudvalget i Vejgaard Boldspilklub

Anbefalede nyheder fra Damer

Vejgaard – Kjellerup
31. oktober 2020
Danmarksserien
Sted: Soffy Road, Sofievej 31
Vejgaard – Gundersted IF
1. november 2020
Jyllandsserien
Sted: Soffy Road, Sofievej 31
10. november 2020

Ordinær Generalforsamling

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Sæsonåbning ungdom
4. april 2021