Kvindernes 2. hold søger ny træner!

• Damer
  • Kvindernes 2. hold søger ny træner!

Har du lyst til at være med en del af en dameafdeling, der er i gang med at nyskabe ledelsesformen i klubber og samtidigt er i rivende udvikling? Nu har du endelig muligheden!

Vi søger en træner, til vores dygtige Serie 2-damer, som vil være med til at skabe rammerne for et godt fodboldmiljø. Da vi allerede har fået stor tilgang her inden juleferien, og forventer at få yderligere tilgang i forårssæsonen, regner vi med, at vi får en stor trup med rigtig meget potentiale – men som dog skal spilles sammen!

Som nævnt ovenfor er vores dameafdeling anderledes fra de fleste andre. Sammenhold og klubfølelse er i højsædet, hvilket bl.a. betyder, at vores 1. hold (lige rykket ned i Jyllandsserien) og 2. hold træner sammen min. 45 minutter én gang om ugen. Disse fællestræninger er ligeledes med til at understøtte en rød tråd i fodboldspillet. Vi har desuden en anderledes ledelsesstruktur, der gør, at alle spillere er yderst engagerede i afdelingen! Se vedhæftede video fra Jysk Fodbold.

Vores 1. hold har de seneste 2 år arbejdet med at indføre et spillestilskoncept, og det er vores ønske, at det samme spillestilskoncept bliver kørt ind på 2.holdet. Nogle vigtige punkter i vores koncept er: at spille bolden frem, zoneopdækning og presspil.

Hvad forventer vi af dig:
– At du er engageret i holdet og afdelingen – til træning, kamp og andre aktiviteter
– At du har erfaring med trænergerningen
– At du er vant til at indgå i et tæt trænersamarbejde, da 1. og 2. hold arbejder meget sammen
– At du er villig til at være med til at skabe og indgå i en rød tråd, da det er meget vigtigt for afdelingen
– Det er en fordel, hvis du har erfaringer med at være 2. holdstræner, men det er ikke et must
– Du ønsker at være en del af en afdeling, hvor du kan få meget indflydelse

Vejgaards damer ønsker at revolutionere måden, man tænker om kvindefodbold og ledelsesstrukturer, og vi håber, at du har lyst til at være med!

Har vi vagt din interesse? Kontakt os på mail: dameseniorformand@vejgaard-bk.dk eller på telefon: 60 19 77 20

Tjek gerne vores sociale medier, for at få en fornemmelse af, hvem vi er:
Facebook: Vejgaard Boldspilklub Kvinder
Instagram: https://www.instagram.com/vb_kvinder/