Kvindernes Serie 1 hold søger ny træner!

• Damer
  • Kvindernes Serie 1 hold søger ny træner!

Vejgaard Boldspilklubs damer mangler en træner til Serie 1 holdet!

2. holdet er lige rykket op i Serie 1 og søger en træner, som kan hjælpe dem med at forblive i rækken i efterårssæsonen.

Generelt søger vi en frisk og engageret træner, som ønsker at komme i en dameafdeling, hvor der er stort fokus på det sociale sammenhold. De to hold træner 2 gange om ugen i 2 timer, og træner skiftevis sammen og hver for sig.

Der vil være tæt samarbejde med 1. holdstræneren Jan Madsen, der har stor erfaring med kvindefodbold, idet han har været træner i flere 3F-klubber!

Kontakt vores dameformand på disse oplysninger, hvis du er interesseret i at høre nærmere:

Christina Bach, dameseniorudvalgsrepræsentant
Mail: dameseniorformand@vejgaard-bk.dk
Tlf.nr.: 60197720

Et kæmpe tak skal lyde til Bent Larsen, som har valgt at stoppe efter mange års virke! Bent har været med til at gøre en stor forskel for pige- og damefodbolden i klubben!

Anbefalede nyheder fra Damer