Kvindeserien slog ærkerivalerne fra AaB

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Kvindeserien slog ærkerivalerne fra AaB
Kvindeserien fik livsvigtig sejr mod ærkerivalerne fra AaB!
 
Resultat:
AaB – VB, 0-1 (0-1)
 
Det var et toptændt Vejgaardhold, der var klar til revanche mod de bolchestribede 1. divisionsnedrykkere fra AaB! Vi vidste, at vi skulle spille mod et pasningsstærk hold, men samtdigt havde vi også fokus på, at det er et hold, der er tæt på at knække, fordi de langt fra har indfriet deres forventninger efter nedrykningen fra 1. division.
 
Kampen startede meget lige med spil frem og tilbage. AaB havde en enkelt halvstor chance inden halvlegen, som deres gamle holdkammerat, og vores keeper, Michelle tog sig flot af inde mellem stængerne. Ellers tilfaldt fire kæmpestore chancer Vejgaard, der dog lige manglede den sidste skarphed… Efter 30 minutter kom den store forløsning dog, da Anne krydsede bolden tværs over banen fra midterforsvaret ud til en fremstormende Gitte, der med ydersiden flot lagde bolden tilbage i feltet til Thomsen, der sparkede den sikkert ind til 0-1!
 
Kort tid efter lavede Balling et fornuftigt frispark, da AaB var ved at komme i et kontra – dommeren mente, at det var nok til et gult kort, og vi måtte klare os med ti mand indtil efter pausen. Heldigvis stod forsvaret skarpt, og AaB kom ikke til de store chancer.
 
I anden halvleg fortsatte AaB deres flotte pasningsspil – men hvad pokker skal man bruge det til, når man ikke kan skabe chancer på andet end hjørnespark? De havde et enkelt skud på overliggeren i forbindelse med netop et hjørnespark, men ellers stod VB-pigerne stand i 45 minutter i stiv modvind.
 
Dommeren fløjtede kampen af, og der blev delt krammere ud på kryds og tværs mellem trænere og spillere! Kæmpe forløsning at slå et ungt og dygtigt AaB-hold for første gang som seniorer!
 
Kampen i tal:
’31: 0-1 Thomsen, assist Gitte
’35: Gult kort til Balling
 
Detaljevesten blev givet til Thomsen for hendes matchvinder mål.
 
Kampens spiller skulle uden tvivl uddeles til én af forsvarsspillerne i denne kamp, da de virkelig fik vist deres værd med sæsonens første clean sheet. Laura løb med en overbevisende sejr med langt over halvdelen af stemmerne – fantastisk kamp!
 
Stemmernes fordeling:
Laura 10
Anne 3
Sigrid 2
Michelle 1
Boe 1

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder