Kvindeserien tog tre tiltrængte point i Frejaparken!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Kvindeserien tog tre tiltrængte point i Frejaparken!

Resultat:
Freja – VB, 1-2 (0-1)

 

Efter at have ‘mistet’ de tre point to kampe i træk i kampens sidste minutter, have Kvindeserien hårdt brug for tre point mod rivalerne fra Freja! Ikke nok med, at pointene var tiltrængte, så ville en sejr også pludselig rive Freja med i nedrykningsdramaet!
 
Hele kampen var præget af meget boldbesiddelse til Freja, der dog ikke formåede at omsætte dette til de helt store chancer. De skød en del udefra, men der skal mere til at snyde vores målmand end nogle halvdårlige langskud.
 
Efter omkring ’17 minutter fik vi et indirekte frispark inde i feltet. Der blev lidt tumult omkring dette, og det blev egentligt ikke udført særligt godt, da der opstod lidt forvirring i sparkeøjeblikket. Heldigvis forblev bolden inde i Frejas felt, og da bolden tilfældigvis røg hen til vores topscorer, Thomsen, sparkede hun den selvfølgelig elegant ind i det lange hjørne til 0-1.
 
Efter pausen fortsatte Freja deres boldbesiddelse men mangel på chancer. I det ’57 minut fik de et gult kort og en 10 minutters udvisning. Det gav os lidt mere spil og i kampens ’67 minut fik Marie, der havde debut mod Mejrup, tilkæmpet sig et straffespark. Heldigvis var Anne på pletten, og vi kom foran 0-2.
 
I det ’77 minut fik Freja omsat et af deres langskud til et mål, da Michelle mistede et skridt i udfaldet på det glatte underlag, 1-2.
 
Da VB-damerne havde smidt sejren væk to gang i træk i kampens sidste minutter, opstod der lidt panik de sidste 10 minutter. Heldigvis var Freja stadig uskarpe, og da dommeren fløjtede af, var der KÆMPE jubel i VB-lejren!
 
På torsdag gælder det endnu en kamp, når vi møder bundproppen fra Vildbjerg, der praktisk talt allerede er rykket ned i Jyllandsserien!
 
Detaljevesten:
Michelle fik vesten for en “elegant” redning, hvor hun tog alternative metoder i brug
 
Kampens spiller:
Sørme også Michelle, der slog sæson rekord med flest tagede målspark, og desuden var sikker på Frejas langskud.
 
Stemmernes fordeling: 
Michelle 4
Anne 3
Marie 3
Boe 2
Stine 1
Iben 1
Sissal 1
AK 1
 
Kampen i tal:
’17 0-1: Louise Thomsen
Pause
’57 Gult kort Freja
’68 0-2: Anne (straffe)
’77 1-2: Freja

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder