Uforglemmelig weekend for dameafdelingen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Damer
  • >
  • Uforglemmelig weekend for dameafdelingen

Det bliver en historisk weekend for Vejgaards dameafdeling” sagde cheftræner Jan Madsen til torsdagens træning.

For første gang nogensinde skulle VB’s damer nemlig have hele tre hold ud og spille på én weekend. I denne sæson har de nemlig fået så massiv tilgang, at der ikke har været andre løsninger end at oprette et 3. hold i afdelingen.

Lørdag kl. 14 skulle 1. holdet i aktion mod Holtet IF. På trods af en sløv 1. halvleg, fik de vendt skuden de sidste 20 minutter, hvor de vendte 0-1 til 4-1, og dermed sikrede sig 3 vigtige point i kampen om oprykning.

Blot to timer senere skulle vores 3. hold spille deres anden kamp i sæsonen. Her var nøgleordene fodboldglæde og hygge. Det var dog alligevel nok til at hive 3 point hjem med en 0-1 sejr. Helt uventet ligger 3. holdet aktuelt på en 1. plads og er ubesejrede.

Søndag blev det 2. holdets tur. Der var stort pres på, da det er klart meldt ud, at de går efter en oprykning til Serie 1 i år – og desuden idet både 1. og 3. holdet havde vundet deres kampe! Heldigvis var det ikke nok til at slå et stærkt spillende hold ud af kurs, og de tog fra RKG med en 0-5 sejr.

Opsummerende om weekenden kan man derfor sige: 9 point ud af 9 mulige, og Vejgaards kvinder er dermed efter i alt 5 kampe i sæsonen stadig ubesejrede! Helt fantastisk!!

Læs kampreferater fra alle tre kampe på deres Facebookside, som findes herunder!

 

For flere nyheder fra i dameafdelingen:

Facebook: https://www.facebook.com/vejgaardboldspilklubkvinder/

Instagram: https://www.instagram.com/vb_kvinder/

Anbefalede nyheder fra Damer

Kommende begivenheder