John “Skæg” er død

Vi er blevet gjort bekendt med, at vores kære æresmedlem John Skæg er død.

Vi er alle meget berørte over dette, da Skæg har været en institution i klubben og “alle” kender ham og på en eller anden måde “stødt” på ham.

Det skyldes, at der næsten ikke er den funktion som Skæg ikke har varetaget på et eller andet tidspunkt i klubben.

Han har været her, der og alle vegne og næsten altid og man kunne fristes til at sige, at han var “tinglyst på matriklen”. VB var Skæg’s klub!
Skæg har været træner, holdleder, inspektør, juletræssælger, bestyrelsen, seniorudvalget osv osv., så han var godt kendt med alle funktioner og personer i klubben.

Glæden og stoltheden var derfor også enorm hos Skæg, da VB’s daværende ledelse gjorde ham til æresmedlem i klubben.

Og så vil han jo helt sikkert gå over i historien som den træner, der skiftede undertegnede ud i en serie 4 kamp…..og satte sig selv ind på pladsen.

Herudover er John naturligvis kendt over det danske fodboldland og såmænd også udenfor for sit legendariske SKÆG, som også har givet ham kaldenavnet Skæg. Sågar holdkort til JBU blev godkendt med “John Skæg”.

Skægget var også altid en yndet beskæftigelse at klippe af, når VB er rykket op og Skæg har været en del af lederteamet.

Grundet sygdom de sidste par år har vi desværre ikke mødt Skæg så ofte, som både Skæg og alle os i klubben havde ønsket os. Men vi husker alle gode og sjove stunder med Skæg i VB’s lokaler på Sofievej.

“Skæg” vil blive mindet og æret med 1 minuts stilhed ved kampen i DS lørdag 2/9 mod Vatanspor.

Vi føler med Skæg’s familie og håber alt godt i denne svære stund.

Æret være Skæg’s minde.

{CAPTION}