KNEBENT NEDERLAG I ODDER !

Odder – Vejgaard 1-0 (1-0)

Matchfacts:
40) 1-0, Nikolaj Nielsen (Straffe)

Udvisninger:
39) Peter Sandberg (Vejgaard)

Tilskuertal: 168

Vejgaard var lørdag eftermiddag en tur på i Odder. En ny spændende kamp i 2. Division var i vente. Hjemmeholdet havde fået en okay start på Divisionskampagnen med 4 point for 3 kampe, alt imens Vejgaard kom til Odder, med snitteren imod Thisted i baggagen.

Første halvleg blev en jævn affære, hvor Vejgaard var bedst i de første 25-30 minutter, derefter begyndte Odder at komme bedre med i opgøret, og fik første halvlegs bedste mulighed, da anfører Nicklas Nielsen, headede bolden på tværribben. Returbolden røg så lige ud til deres nummer 17, Martin Thomsen, der brændte på det skammeligste. I det 39 minut, fløjtede dommeren for straffespark, og et direkte rødt kort blev trukket op til Vejgaards keeper, Peter Sandberg. En dobbeltstraf, og en regel som man egentlig havde afskaffet ifb. Med sommerens EM Slutrunde. Men Dommeren skønnede at Peter Sandberg kom for hensynsløst ud i Patrick Grønbech og derfor fik han marchordre! På det efterfølgende straffespark, blev det så 1-0 til Odder, da anfører Nickolaj Nielsen sparkede bolden i nettet. 5 minutter senere blev der fløjtet til pause.

I anden halvleg, var Vejgaard bortset fra 5-10 minutters stormløb imod eget mål, det bedste hold. Godt keeperspil fra Kasper Jensen, holdte Vejgaard holdet inde i kampen, og imod kampens slutning trykkede man virkelig godt på. Tættest på var vel Christopher Denius, med en fantastisk afslutning der sneg sig over trekantssammenføjningen. Men trods ganske fornuftigt Vejgaard spil, endte de alligevel med at blive spist af Odderene.

Tingene går bestemt ikke vores vej i øjeblikket, men det vigtigste er dog at samtlige spillere holder hovederne højt, for bøtten skal nok blive vendt, hvis man fortsætter med at arbejde stenhårdt. Det er blot et spørgsmål om tid !

Dagens VB’er: Christopher Denius

Anbefalede nyheder fra 1. hold Herre

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom