KONG ALANYA SPARKEDE VEJGAARD I DIVISIONERNE-!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Vejgaard – Kastrup 1-0 (0-0)

Målscore:

93) 1-0, Martin Sloth-Kristensen

Udvisninger:

75) Kastrup spiller

Tilskuertal:

500

 

Lørdag eftermiddag, var dagen vi alle med stor længsel havde ventet på, siden det stod klart at VB skulle ud og spille om oprykning til 2. Division.

 

Onsdag aften, havde Kastrup og Greve spillet den første kamp, i oprykningsspillet, hvor 2 ud af 3 hold rykker op. Den kamp endte i nulløsning, og derfor ville enten Kastrup eller Vejgaard avancere til divisioner hvis man kunne formå at trække sig sejrsrigt ud af opgøret. Motivationen var da også til at få øje på i Vejgaard holdets omklædningsrum, og de 14 udvalgte vidste at de havde chancen for at skrive historie. Mon ikke os det var derfor der blev råbt ekstra højt i klyngen i omklædningsrummet denne eftermiddag. Netop i Henrik Larsens sidste peptalk forud for spillernes råb, kunne man mærke en gnist som jeg har aldrig har oplevet før. Hvis det da ikke var gået op for en, at det her var stort, så gik det da op for en der!

 

Mit kendskab forud for kampen til dagens modstanderhold, var ikke eksisterende, og derfor var jeg da også meget spændt på at se hvad Kastrup drengene kunne. Til gengæld var Soffy Road lækker og indbydende, og de mange fremmødte tilskuere skabte en helt fantastisk ramme omkring kampen.

 

  1. halvleg:

 

  1. 15.00, blev kampen sparket i gang, og det var Kastrup der indledte opgøret bedst. Efter 6 minutter kogede Vejgaard målmand Kasper Vestergaard, og endte med at sparke bolden ind på Kastrups store angriber… Kastrup spilleren kunne dog ikke nå at reagere, så heldigvis fik han ikke lejlighed til at styre bolden ind i det tomme mål. Bolden susede lige forbi…. Puha der stod mit hjerte simpelthen stille. Minuttet senere, tog den unge VB målmand dog revanche, og hev en fantastisk god redning op af ærmet, da han fik skubbet bolden forbi målet helt nede ved stolpen.

 

Efter 9 minutter fik Vejgaard så sin første chance, da Søren Lynge var tæt på. 13 minutter inde, opstod kampens hidtil største chance. Martin ”Alanya”, der var her og der og alle vegne denne eftermiddag på Soffy Road, gled fri, og spiller den så på tværs til Frederik Poulsen, der desværre brændte på det skammeligste. Puha en chance…

 

Efter 18 minutter, fangede Søren Lynge en nedfaldsfrugt, efter et hjørnespark, men sendte desværre en relativt pæn chance, et godt stykke forbi Kastrup målet. 2 minutter senere, sprintede Martin ”Alanya” simpelthen bare fra Kastrups bagkæde, og gled fri. Hans afslutning var dog ikke af den fornødne kvalitet, og derfor kunne Kastrup målmanden forholdsvis nemt afværge situationen.

 

25 minutter inde, sendte en Kastrup spiller en rundskæv af sted imod VB målet, fra en 25 meters penge, men bolden sejlede et godt stykke forbi.

 

Resten af halvlegen, forløb uden noget nævneværdigt, og derfor kunne de to hold gå i kabinen med 0-0. Begge hold havde haft et par gode chancer, dog synes jeg at VB klart havde haft de største. Forud for kampen, havde jeg skrevet om vigtigheden i at kunne finde det rigtige spændingsniveau, og det må jeg virkelig rose samtlige spillere for at lykkes med. I pausen, havde man fokus bare at skulle ud og jagte målet som kunne sende os i divisionerne.

 

  1. halvleg:

 

Holdende kom tilbage på banen, og dommeren satte nu igen gang i opgøret. I anden halvlegs 17 minut, fik VB et frispark på kanten af feltet. Alderspræsidenten, Tim Bay tog sig af det…. Og med et fantastisk inderside spark, sendte han bolden op på sammenføjningen. Nøj hvor var det lige ved og næsten for Vejgaard.

 

I kampens 75. Minuttal, skete der som sommetider kan ændre fodboldkampene, en Kastrup spiller modtog nemlig sit andet gule kort, og måtte derfor gå tidligt i bad. Herefter var der et massivt VB pres, hvor den største chance tilfaldt Søren Lynge, efter katastrofalt afspil, fra Kastrups keeper, der sendte bolden lige ud i fusserne på ”Slynglen” Der desværre brændte på det skammeligste. Kastrup holdet forsøgte ihærdigt at holde buret rent, i de sidste minutter, og gjorde alt hvad de kunne for at trække tiden, men i det 93. Minut kom forløsningen for Vejgaard……

 

Niklas Winberg sendte en bold frem i banen, og her var det så ingen ringere end Søren Lynge der flækkede bolden videre og ind i feltet til Christopher Denius, til sidst ender bolden så for fødderne af den ene af VB’s SUPERTVILLINGER, nemlig Martin ”Alanya”, der smadrede bolden ind fra kort afstand. 1-0….. FORLØSNINGEN var total, og Soffy Road var på kogepunktet, da Martin i sin jubel flåede sin trøje af på vej ud til det ene hjørne, hvor alle hans holdkammerater og hans trænere var spurtet ned for at lykønske ham. I slutminutterne forsøgte Kastrup et sidste desperat sats, for at udligne føringen, men de kom aldrig i nærheden, og derfor var stillingen 1-0 da den fede dame havde sunget for sidste gang.

 

Sagen var nu klar, og en helt igennem sindssyg rejse, var nu endt med at VB for første gang i klubbens 91 årige historie skal spille i 2. Division . Det er ikke helt gået op for mig nu, hvad der er sket. Drengene har gjort det som vi alle sammen i VB har gået og drømt om i rigtigt mange år, nemlig at spille VB op i divisionerne. Glæden for mig bliver da heller ikke mindre af at, det var en rigtig VB dreng, som Martin Sloth-Kristensen der blev matchvinder. En spiller som har avanceret hele vejen op fra ungdomsholdende og ind på førsteholdet.

 

Hvis man før sæsonen havde spået at Vejgaard ville rykke op i 2. Division, ja så tror jeg sku at jeg havde citeret min forgænger på posten som holdleder og sagt ”Er du dum eller hvad”? Men ikke desto mindre har drengene gjort det umulige…. Og lige nøjagtigt i går, var jeg glad for at træner Henrik Larsen havde overtalt mig til at blive omkring holdet. HOOOOOOLD NU OP, hvor er det stort det her ….. Tillykke til trænerne, spillerne og ikke mindst til hele VB !

 

Slutteligt vil jeg gerne sige TAK til alle de mennesker som denne nu historiske lørdag eftermiddag, var troppet op for at støtte holdet. Sikke en kulisse vi havde! Et rungende tak skal også lyde til min partner in crime, i forbindelse med at få denne kamp promoveret, nemlig Søren Gade Svendsen J

 

Dagens VB’er:

 

Egentlig glemte vi helt at få stemt om Dagens VB’er, men der kan vist ikke være tvivl om hvem det var. MARTIN SLOTH-KRISTENSEN, spillede i min optik sit livs kamp, og blev matchvinder. Han gjorde stort set hvad der passede ham, og var overlegen ift. Til hans oppassere i Kastrup forsvaret.

 

Vejgaard spiller igen allerede på tirsdag d. 28 Juni, kl. 19.00, hvor turen går til det sjællandske, hvor vi møder Greve i sæsonens sidste kamp

[FAGP id=17098]

 

Anbefalede nyheder fra 1. hold Herre

Kommende begivenheder