Ny Ass. træner til Danmarksserien

Vi har netop indgået en halvårig aftale med Rasmus Povlsen som assistent træner for vores 1. hold i Danmarksserien.

Rasmus har svaret på lidt spørgsmål:

Velkommen til Vejgaard Boldspilklub, kan du ikke fortælle lidt om dig selv?

Jeg hedder Rasmus Kaalby Povlsen og er 38 år.

Jeg bor i Vejgaard sammen med min kæreste Maria og mine 2 børn, Felix og Mollie.

Til dagligt arbejder jeg ved Carlsberg, hvor jeg har været i mere end 7 år.

I min fritid forsøger jeg, at få tid til, at spille lidt fodbold med de gamle gutter i Aalborg Freja. Her har vi i øvrigt nogle gode opgør mod VB’s Young Old Boys hold.

Udover at spille lidt Old Boys, har jeg det seneste år været i Hobro, hvor jeg har været assistenttræner for Hobros Jyllandsserie hold, ledet af min gode ven Peter Thomsen.

Du har selv spillet i VB, fortæl lidt om det?

Ja, det er korrekt, at jeg var et smut forbi Soffy Road i mine yngre dage. I følge Lasse Jensen er vi tilbage i 2000-2001. Det var en god tid, med en masse gode spillere. Noget af det jeg husker bedst, er faktisk, hvordan de ældre spillere, var gode til at tage imod os nye unge spillere. Derudover husker jeg den store opbakning på Soffy Road, blandt andet anført af Lasse selv!”

Hvad er grunden(e) til at du har sagt ja til at blive assistent træner hos os?

Planen var egentlig, at jeg skulle holde en lille pause fra trænergerningen, da mine børn stadig er små.

Men jeg takkede alligevel ja til et uforpligtende møde med Søren og Nickolaj.

Mødet bekræftede mig i, mange af de ting jeg allerede kender til klubben fra min egen tid her, samt alle de gange jeg har været her som modstander. Nemlig at det er en klub med gode værdier – værdier som jeg selv prøver at efterleve i min dagligdag.

Jeg synes, at der blev fremlagt et spændende projekt, som jeg føler at jeg kan bidrage til.

Derudover har vi fundet en model, hvor jeg kan kombinere mit behov for at være familiefar, samt mit behov for at være på fodboldbanen. Jeg har mødt en meget stor forståelse for, at disse 2 ting skal hænge sammen.

Hvad er dine forventninger til VB, holdet og dem som er omkring holdet?

Jeg har været lidt inde på de gode værdier, som er en del af klubbens DNA. Det forventer jeg at opleve i min daglige gang i klubben.

Jeg kender i forvejen flere af de personer, som er omkring holdet og jeg ved, at de alle er dedikeret og passioneret omkring klubben og holdet. Og alle besidder en vindermentalitet, som jeg også vil fremhæve, som en af de værdier, som VB som klub, har været gode til at dyrke.

Jeg har indtrykket af, at alle gør alt hvad de kan for, at spillerne kan præstere på banen.

Derudover glæder jeg mig naturligvis til samarbejdet med Nickolaj og håber at jeg kan supplere de tanker og visioner han har for holdet.

Mine forventninger til holdet er, at de er trænings og læringsvillige. Det er måden hvorpå, at vi kan flytte noget.

Og så forventer jeg, at de rutinerede kræfter, som er på holdet, stadig er som jeg husker dem fra mine mange kampe mod dem, nemlig ærgerrige, sultne og hårdtarbejdende.

Det er en scoop at vi kan lande en aftale med Rasmus og jeg glæder mig til at følge Rasmus på sidelinien sammen med Nickolaj og det øvrige trænerteam.

Vi har haft en god snak og kommunikation med Rasmus og vi har imødekommet nogle af hans ønsker så det også kan hænge sammen for ham privat. Men vi/jeg er ikke i tvivl om at vi gerne ser et længere samarbejde med Rasmus og det er det vi skal se på i løbet af foråret.

Uanset hvad er jeg super glad og stolt over at Rasmus har sagt ja til os.

Søren Andersen

Sportschef