OPTAKT TIL FORÅRETS SIDSTE AWAY !

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

 

Imorgen lørdag triller Vejgaard avisen afsted imod forårets sidste udebanetur. Middelfart Gymnastik & Boldklub, er holdet der denne uge skal bydes op til dans. Om fodboldklubben fra Middelfart, kan iøvrigt tilføjes at det er her, spillere som Rasmus Falk og Christian Eriksen er opfostret!

Jan Vingaards mandskab har allerede sikret sig duksepladsen i rækken, og det er dem velfortjent, da de ubetinget har vist sig som rækkens stærkeste mandskab. Profiler som Casper Radza, Casper Johansen, Martin Conley m.fl. har vist sig som afgørende brikker i et flot forår for fynboerne. Middelfart er et mandskab som efter min optik, vil komme til at kæmpe med om oprykning til 1. Division i næste sæson, hvilket bevidner om at der venter os en overordentlig stor mundfuld. 

Vores egen skæbne som divisionshold blev i mandags endeligt forseglet, og med nederlaget i HIK blev det klart, at vi i næste sæson må en tur ned i Danmarksserien. Vi er dog fast besluttet på ikke bare at slå op i banen grundet dette, men stræber fortsat efter at klemme de sidste succesoplevelser ud af divisionstilværelsen. Vi ser meget frem til morgendagens kamp, hvor vi for mulighed for at prøve os af imod rækkens absolut bedste mandskab. 

Kampstart i Middelfart er klokken 15.00 !

 
 
OPTAKT TIL FORÅRETS SIDSTE AWAY ! 1

 

Anbefalede nyheder fra 1. hold Herre

Kommende begivenheder