VEJGAARD BLEV AFMONTERET PÅ EGET GRÆS!

Vejgaard – Thisted FC 0-4 (0-2)

Matchfacts:

42) 0-1, Sonny Jakobsen
44) 0-2, Glenn Rask
58) 0-3, Sonny Jakobsen
68) 0-4, Sonny Jakobsen

Udvisninger:
71) Martin Sloth-Kristensen, Vejgaard

Lørdag eftermiddag, var der på ny historieskrivning på Soffy Road. Det var nemlig blevet tid til den første hjemmekamp nogensinde i divisionen. Spændende skulle det ligeledes blive at se om vi som klub var i stand til at efterleve de mange nye krav, med bl.a. sikkerhedsvagter og lignende.

Dagens modstanderhold, ankom til Soffy Road med maksimum point efter de to første kampe, og derfor var det et selvtillidsfyldt Thisted FC mandskab der gik ind til dagens opgør.

1. Halvleg:
Første halvleg udviklede sig til en ensidig affære, hvor Thisted i kampens indledning burde have været kommet foran ved Mikkel Agger, der misbrugte på det skammeligste. Thisted lagde et meget hårdt tryk imod VB buret, og kørte på. VB modstod dog presset, og arbejdede sig ind i kampen, og fik et par standardsituationer, dog uden at teste Kevin Mendoza i Thisted buret for alvor. I kampens 42 minut, faldt kampens første scoring, som blev sat en af den på dagen, uhyggeligt godt spillende Sonny Jakobsen. 2 minutter senere fik Glenn Rask udbygget føringen, og der stod derfor 0-2, da dagens dommer kunne fløjte til pausen.

VB’erne havde ikke haft nogen nem kamp, og Thisted havde bare været bedre på samtlige parametre i denne 1. Halvleg.

2. Halvleg:
Da anden halvleg blev fløjtet op, skulle Mikkel Agger få det der lignede en friløber, men her fik VB forsvareren Mikkel Holm ryddet godt op. 6 minutter inde i anden halvleg, skulle selvsamme Mikkel Agger få et nyt stort tilbud, men han helkiksede afslutningen. 12 minutter inde i 2. Halvleg, kom det bedste VB moment i kampen. Christopher Denius, vristede sig fri og fandt Martin Sloth-Kristensen inde i feltet, men feriedestinationen Alanya, brændte desværre 100 % chancen, da han alene med Kevin Mendoza sparkede i sidenettet. Minuttet efter at VB kunne have bragt spændingen tilbage i opgøret, ja så straffede Thisted kynisk Vejgaard ved at øge til stillingen 0-3. Igen var det Sonny Jakobsen der havde sidste fod på bolden. 10 minutter senere, blev det så også 0-4, da Sonny Jakobsen efter et godt velspillet angreb kunne sparke kuglen i nettet efter en god tværaflevering, fra hans angrebskollega Mikkel Agger. 3 minutter efter scoringen, blev ondt værre for VB’erne da Martin Sloth-Kristensen blev præsenteret for sit andet gule kort, som dermed blev vekslet til et rødt kort! 4 minutter før tid, burde Sonny Jakobsens suveræne forarbejde for Mikkel Agger så have udbygget føringen til 5-0, men den ellers så træfsikre, Agger, ramte stolpen. Til sidst kunne dommeren så fløjte opgøret af.

Thisted FC havde virkelig foldet sig ud på Soffy Road, og jeg har kun rosende ord til overs for holdet som jeg anser for at være favoritter til at vinde denne pulje. De spillede en fornem kamp, var bedst på alle parametre, og der var vel aldrig tvivl om udfaldet af kampen. For Vejgaards vedkommende handler det om at komme hurtigt videre, og op på hesten igen, da der venter et yderst vigtigt opgør nede i Odder på lørdag.

Tak til alle jer som var besøg på Soffy Road i lørdags, det var dejligt at se så fint et fremmøde!

Dagens VB’er : En delt førsteplads imellem Christopher Denius og Mads Bloch!

Del dette indlæg