Ny 2. holds træner i Vejgaard Boldspilklub

Vi har netop indgået en 2-årig aftale med Danny Jensen og i den forbindelse har vi fået Danny til at svare på lidt spørgsmål:

Velkommen til Vejgaard Boldspilklub, kan du ikke fortælle lidt om dig selv?

-Tak for det, er netop fyldt 50 år, gift med Lene, og sammen har vi 3 fodboldgale drenge på 24, 19 og 17 år. Er bosiddende i Bælum, og arbejder til dagligt som intern sælger hos Velux Commercial i Kongerslev.

Hvor har du spillet og hvor har du været træner før?

-Min aktive karriere sluttede for en del år siden, pga. ødelagte knæ, men inden da havde jeg tilbragt ungdomsårene i Bælum Solbjerg IF og Hadsund Boldklub. Min seniorår forløb hovedsageligt i Bælum Solbjerg IF, dog med en afstikker i Nørresundby Boldklub.

Min trænerkarriere startede med ungdomshold fra midten af 80’erne, og siden år 2000 har jeg trænet førsteholdsfodbold i Skalborg SK (damer), Bælum Solbjerg IF, Visborg IF, Hadsund Boldklub og her senest igen i Bælum Solbjerg IF, og niveauet har været fra serie 1 – 3.

Hvad er grunden(e) til at du har sagt ja til at blive 2.holdstræner hos VB?

– Vejgaard Boldspilklub har altid været en spændende klub, en klub med gode værdier, historie og traditioner, samt et godt socialt klubliv. Ting der matcher godt til min egen tilgang til klubliv.

Hvad er dine forventninger til VB, holdet og dem som er omkring holdet?

– Har forventninger om at blive en del af en ambitiøs klub og seniorafdeling, hvor jeg kan medvirke til at udvikle både hold og den enkelte spiller. Jeg ser frem til at danne nye relationer, samt indgå i teams og derved også selv udvikle mig som træner.

Velkommen Danny, vi glæder os til at se dig på Soffy Road og følge serie 1🙂

Tags: