Gavecheck til VB’s U19 hold

• Herrer
  • Gavecheck til VB’s U19 hold

I anledning af holdets flotte sæson der blev kronet med et Jysk Mesterskab havde Vejgaard Boldspilklub’s Initiativforening (VBI) indkaldt træner og repræsentantaer fra holdet til en seance i VB tirsdag, den 30. august.

Her overrakte formanden for VBI, Henning Poulsen og Jørn Milverts VBI’s kasserer en gavecheck på 3000 kr. til holdet, for den flotte præstation. Henning sagde, at VBI med stor interesse har fulgt holdets vej mod det jyske mesterskab og fortsat følger holdets resultater i indeværende sæson.

Henning Poulsen benyttede lejligheden til at fortælle om, hvad VBI laver.

Han fortalte, at VBI er en Støtteforening, som har til formål at tjene penge til fodbold i VB.

Det sker ved at afholde bankospil hver torsdag på Lundborgvej i Aalborg øst. Her møder 12-13 medhjælpere op og hjælper med at afvikle bankospillet. Af de mange medhjælpere er der desværre kun 2 med direkte tilknytning til VB. De øvrige er bankospillere, som vi har fundet i bankocentret.

Henning sagde i samme forbindelse, at VB får svært ved fortsat at afvikle bankospillet, hvis ikke der i klubben findes personer, som vil tage del i det. Det vil være meget trist, hvis VB må undvære en indtægt, som siden starten i 1984 har givet klubben et pænt beløb årligt.

Findes der personer som vil give en hånd med, så kontakt Henning Poulsen eller Mikael Borup for mere information.

MVH.

Henning Poulsen