Væksten fortsætter i U19 afdelingen

• Herrer
  • Væksten fortsætter i U19 afdelingen

U19 afdelingen fortsætter den positive udvikling i form af vækst og stadig tilgang af nye spillere. Hen over sommeren er det fortsat, og det har medført, at Vejgaard Boldspilklubs U19 afdeling nu består af 2 U 19 hold, 1 Liga 2 hold samt 1 Liga 3 hold. Ydermere leveres der hver uge spillere til klubbens seniorhold for at sikre, at alle spillere får spilletid.

Det bevirker, at der i såvel omklædningsrum, på træningsanlægget på Soffy Road samt på de respektive hold for alvor er blevet kamp om pladserne, og at der skal ydes en stor træningsindsats fra de enkelte spillere.

Den positive udvikling tilskrives til dels det ambitiøse og målrettede arbejde, som trænertemaet med cheftræner Flemming Lind & U9-2 træner Thomas Strandquist i samarbejde med øvrige ledere i U19 afdelingen udfører for alle i afdelingen, det positive samarbejde der er på tværs af seniorafdelingen, samt at det sociale fællesskab vægtes højt. Det bevirker, at VB for alvor er blevet en attraktiv klub at søge til for andre spillere udefra.

Turneringen er igang – Liga 3 har på nuværende tidspunkt 1 sejr, 1 uafgjort og 1 nederlag. Liga 2 har vundet turneringens første 2 kampe samt spillet sig videre til 3. runde i Pokalturneringen, hvor 1. division og Ligaen indtræder.

Det bliver spændende at følge hele afdelingens resultater henover efteråret og vinteren med såvel den ordinære turnering, Pokalturneringen samt futsalturneringen, som U19 også i år deltager i.

Nye spillere bydes selvfølgelig fortsat velkommen til klubben.

Væksten fortsætter i U19 afdelingen

Anbefalede nyheder fra Herrer

Vejgaard – Kjellerup
31. oktober 2020
Danmarksserien
Sted: Soffy Road, Sofievej 31
Vejgaard – Gundersted IF
1. november 2020
Jyllandsserien
Sted: Soffy Road, Sofievej 31
10. november 2020

Ordinær Generalforsamling

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Sæsonåbning ungdom
4. april 2021