Nicolai Rask Lassen vender tilbage til VB

• Senior
  • Nicolai Rask Lassen vender tilbage til VB

Vejgaard Boldspilklub har hentet Nicolai Rask Lassen tilbage til klubben efter ophold i Thisted FC.

I den forbindelse har vi stillet ham en masse spørgsmål, så du kan blive klogere på Nicolai.

Hvordan kan det være du er tilbage i VB og hvad har gjort udslaget ?

Årsagen til jeg er tilbage i VB er at min kontrakt i Thisted FC blev ophævet før tid så jeg skulle derfor ud og finde en ny klub. Jeg havde en rigtig god tid i Vejgaard sidst jeg var her og var enormt glad for at være i klubben. Derfor var det også umuligt for mig at sige nej da Vejgaard ringede og sagde de var interesserede. I den situation jeg står i lige nu er Vejgaard det perfekte match og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og hilse på nogle af de gamle drenge fra sidst jeg var her, samt lære de nye spillere i truppen af kende og vi forhåbentlig sammen kan skabe nogle store resultater for Vejgaard.

Hvad er dine forventninger til dit “comeback” på Soffy Road og resten af truppen samt klubben for 2021?

Mine forventninger er at vi skal spille med omkring oprykningspladserne til 2. division. Vi skal være med helt fremme når tingene skal afgøres så vil der vente os nogle rigtig fede kampe i løbet af foråret hvor der er en masse ting på spil, det er sådan nogle kampe som er sjove at spille og kampe man ser frem til som fodboldspiller. Men det er klart at vi naturligvis selv skal gøre forarbejdet i den afsluttende del af grundspillet så vi gør os fortjent til at spille de kampe.

Hvad glæder du dig mest til når du skal spille for VB igen?

Jeg glæder mig mest af alt bare til at komme i gang med at træne og spille kamp igen. Derudover bliver det selvfølgelig også dejligt at se en masse kendte ansigter igen. Men bare det at se frem til at træne og spille kamp igen, så vi kan udrette noget som hold og skabe nogle resultater som jeg syntes vi har truppen til, det glæder jeg mig overordentligt meget til.

Sportschef Søren Andersen udtaler:

Vi har fået en klar forstærkning i Nicolai Rask Lassen, en spiller som de sidste par år har spillet 2 division i Vejgaard Boldspilklub og Thisted FC. Nicloai er en spiller som var en profil sidst han var i VB og som vi har store forventninger til, han spiller jo på den centrale midtbane og med hans tilbagekomst så står vi meget stærke her.

Jeg er super glad for at Nicolai har valgt os til igen, men han kommer også tilbage til hold hvor han kender de fleste og især omgivelserne på Soffy Road. Vi er sikker på at Nicolai kommer til at bidrage med en masse på og udenfor banen og vil være med til at gøre os bedre, så vi kan nå vores mål for 1. holdet.

Som han selv siger, så er vi det perfekte match.

Anbefalede nyheder fra Senior

20. april 2021