Tak for denne gang

Alting har en ende – det samme har min periode i VB som træner. Når min kontrakt udløber ved årets udgang siger jeg 1000 TAK for de sidste 2,5 år, hvor jeg først og fremmest var så heldig at stå i spidsen for vores daværende U 19 hold igennem 1,5 år.

I den forbindelse vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige et stort TAK til alle jer,  U19 spillere -”mine drenge” I har flyttet jer helt vildt meget siden jeg overtog jer. Seriøsitet, træningsflid og ikke mindst modenhed har gjort, at vi både har haft spillere på både DS og JS samt mange der er i en fantastisk udvikling.Det har været fedt at være med i denne proces og jeg kommer afgjort til at følge jer, uanset på hvilket af klubbens hold I spiller.

En klub med så mange unge spillere gør, at VB har et godt fundament at bygge videre på

Dernæst vil jeg takke Sabrina for et godt samarbejde igennem årene som min koordinator, hvor du har taget ansvar for alt udenfor banen. Det og vores samarbejde har jeg værdsat. Jeg vil også takke forældregruppen omkring U19. I har altid været  noget særligt og har altid støttet og bakket jeres drenge og deres fodbold op, det betyder meget for en træner, men ikke mindst for en klub- at der er forældreopbakning og fællesskaber på tværs. Det er stærkt at være en del af.

Dernæst TAK for den tid jeg har været træner for Jyllandsserien.

Det har været en fornøjelse og jeg er oprindelig stolt over, at have haft dette trænerjob som har ført til mange gode oplevelser.

Det er vigtigt for mig at slå fast,  at min beslutning ikke er taget ud fra efterårets resultater.

Jeg ser selvfølgelig tilbage på 2020, som en sæson med en svær opstart grundet spillerstop og Corona, men absolut også på en sæson,  hvor alle på holdet har udviklet sig og hvor holdet i takt med at sæsonen skred frem, spillede flere og flere modne spilleminutter på JS niveau.

Dette havde ikke været muligt uden den fantastiske hjælp som teamet omkring holdet har bidraget med. Både Christian, Tonny og Rasmus har hver især bidraget med et fagligt meget højt niveau og har afgjort sat deres aftryk på enkelte spillere, hold,spillestil og  fællesskab.

Det samme gælder Kasper Hald  der har været med siden U19 tiden og har hjulpet JS om torsdagen

Sidst men ikke mindst en KÆMPE tak til Carsten Anthonsen  for gennem de 2 1/2 år at have været en fantastisk trænings kollega, seniorformand og ven.

Tak til Carsten og “hans” piger der har startet en tradition med boden til JS kampene. Det har trukket mange tilskuere til gavn for både holdet og klubben.

Derudover skal der lyde en tak til de etablerede “gamle” seniorspillere.

Her har der desværre været lidt frafald men det har afgjort været en fornøjelse at træne de af jer der holdt fast. Jeg har virkelig nydt det og det har betydet meget for mig,  at være sammen med de af jer,  som jeg også trænede i min første VB tid.  Ikke mindst skal der lyde en stor tak til jer der tog dirigentstokken og på en lærerig og inddragende måde gav erfaring videre til stor gavn for de unge i truppen

-Til jer er der kom til “udefra” vil jeg takke for jeres måde at komme til VB på. Super indstilling og seriøsitet. Jeg håber afgjort at jeres udvikling fortsætter og forhåbentlig i VB regi

Til de der var nede fra DS

Som sæsonen skred frem blev det tydeligt, at de af jer der kom ned også fik noget med “ tilbage”, men absolut også, at der blev skabt nogle relationer på tværs af holdene hvilket er vigtigt for klubbens fremtid – fedt.

Jeg forsvinder ikke helt fra VB, dels er VB stadig ” min klub”, en klub hvor min familie og jeg er kommet igennem mange år, en klub som min familie fortsat er en del af. Samt en klub med mange spillere og personer der betyder noget for mig og som selvfølgelig gør, at jeg fortsat vil komme i VB og dels se en masse fodbold.

Jeg vil runde af med at sige ydmygt TAK til alle involverede personer der igennem de sidste 2,5 år har været medvirkende til, at mit trænerjob har været et dejligt minde for mig. Tak til jer der hver weekend igennem de sidste 2,5 år har fulgt de hold jeg har trænet. Om det så har været på på udebane eller hjemme på Soffy Road  , ja, så betyder det meget med lokal støtte.

Jeg vil ønske alle i og omkring VB det bedste og ønsker at klubben som bydelens klub fortsætter den udvikling der atter er i gang. Det er vigtigt at alle løfter det ansvar og tager del i samarbejdet i klubben.

Alt i alt er det meget vemodigt, men samtidig med en god fornemmelse at jeg siger farvel og på gensyn 🙂

Flemming

Tags:

Relateret begivenhed

Anbefalede nyheder fra Senior

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom