Træner/ledermøde & Standerhejsning d. 28.01.17

• Senior
  • Træner/ledermøde & Standerhejsning d. 28.01.17

Kære VB’er

Her kommer informationer vedrørende træner/ledermøde og standerhejsning lørdag d. 28.01.17. Træner/ledermødet starter kl. 11:00 – her er alle årgange (børne, ungdom og senior – drenge som piger) forventet at være repræsenteret. Standerhejsningen starter vi samlet med en tale fra FU kl 13:00 ved flagstangen på parkeringspladsen. Kl. 14:00 er der suppe i klubhuset.

Det er vigtigt for os i fodboldudvalget at gøre Jer opmærksomme på, at I som trænere forventes at være gode rollemodeller ift. at deltage aktivt i standerhejsningen. I bedes derfor også kommunikere ud til Jeres spillere, at de forventes at møde op til standerhejsning (børn, og særligt ungdom og senior).

Sidste år stod U19.1 drenge for aktiviteter på dagen. Lige i dette års udgave er det op til trænerne selv at have en aktivitet i ærmet. Der vil være mulighed for at spille fodbold på Sahara. Det koordineres, sammen med Thomas Strandquist, på dagen hvor mange der evt. har intention om at spille på Sahara, løbe en tur eller andet. I kan med fordel melde ud at spillerne kan tage både løbesko og fodboldstøvler med afhængig af vejret. Og husk et håndklæde så man kan bagefter kan mødes og hygge i omklædningsrummet.

Med sportslig hilsen fodboldudvalget

Del dette indlæg