VB søger trænere til 35 fodboldtossede U15 drenge

• Drenge
  • VB søger trænere til 35 fodboldtossede U15 drenge

Den succesrige årgang 2006 (U15) drenge, både i bredde og elite, søger afdelingstrænere!

Hvem er vi?

• Ca. 35 årg. 2006 medlemmer – flere på vej. – alle møder generelt til træning uanset vind og vejr
  • Der spilles udendørs året rundt
  • To 11M-hold i fåret 2021 i DBU Jyllands U15 turneringer med to 11M-hold: Liga 1 og Liga 4 samt deltagelse i DBU Pokalen
  • De ansatte trænere kan trække på stærk hjælp fra 3-4 frivillige erfarne forældre med træner-vikar/-assistent kompetencer samt frivillig målmandstræner
  • Alt omkring tilmeldinger, stævner, kørsel, Holdsport.dk osv. varetages af årgangens  holdleder og koordinator – så det skal trænerne ikke bruge tid på.
  • En stor forældreflok bakker op ved at køre, tage en tørn som frivillig og støtte op om og medvirke til sociale arrangementer, træningslejre, stævner i ind- og udland mv.

Principper for for årgangen:

• At gå til fodbold handler om meget mere end fodbold: Fællesskabet og udvikling af sociale unge mennesker er en meget vigtig del.
  • Der skal altid være udflugter og sociale events i kalenderen – dette bidrager til endnu større spillelyst blandt drengene og det fastholder dem i sporten.

Lyder det som en spændende opgave? Den er tilmeld godtgjort.
Kontakt Jesper på 30111537 eller jwl@vejgaard-bk.dk

Anbefalede nyheder fra Drenge

Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
AFLYST -Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom