Vejgaard U15 drenge snyder Aalborg Freja i de sidste 10 minutter

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Drenge
  • >
  • Vejgaard U15 drenge snyder Aalborg Freja i de sidste 10 minutter

Vejgaard snyder Aalborg Freja i de sidste 10 minutter og sikre sig guldet og oprykning!
????
Klokken 11:00 blev kampen mellem Vejgaard og Aalborg Freja fløjtet igang på et tætpakket Soffy Road.

Allerede cirka 15 minutter inde i kampen går festen igang på et hjørnespark hvor Mathias Mortensen ligger den til bagerste stolpe som bliver headet videre på midten hvor Simon Møller står og flugter den ind i nettet til 1-0 kæmpe jubel bryder ud på Soffy Road.

10 minutter efter er den gal for Vejgaard drengene som ikke får fat på bolden, hvor den til sidst bliver lagt til rette inde foran målet, hvor en fri Freja spiller kan sætte den ind til 1-1

Og så går det ellers ned af bakke for Vejgaard, hvor en Aalborg Freja spiller får skudt til bolden, og den også desværre ender i mål. En kæmpe sorg for Vejgaard, som allerede har set nederlaget.

Vejgaard går til pause bagud 1-2.
I 2. halvleg presser Vejgaard drengene Freja i bund flere gange, men uden held desværre. Det så sort ud for Vejgaard drengene som kun havde 10 minutter igen.

Men pludselig bliver bolden lagt til rette til en Vejgaard spiller som løber fri ind i feltet og bliver tacklet af en Freja spiller. Dommeren fløjter og peger på straffesparks pletten STRAFFESPARK TIL VEJGAARD!

En stor chance for Vejgaard for at bringe sig tilbage. Pludselig blev hele Soffy Road stille for en stund, hvor Andreas Strandquist stod overfor Aalborg Frejas målmand. Han løber stille til bolden og målmanden kaster sig før Andreas har sparket og det udnytter Andreas, som sætter den ind til 2-2! STOR JUBEL PÅ SOFFY ROAD.

Drengene var stille og roligt begyndt at forudse et 2-2 resultat, men festen var altså ikke pakket væk 2 minutter inden slutfløjt bliver bolden smidt til bagerste stolpe den bliver rettet af ender ved Simon Munk Madsen der vender om og sætter den ind til 3-2!!! SINDSYG JUBEL PÅ SOFFY ROAD IGEN, hvor Vejgaard målmanden Mathias Christiansen løber op og jubler med resten af drengene.

Men men Simon Munk Madsen var ikke færdig endnu til sidst tager han en drible tur forbi hele Aalborg Freja forsvaret og sætter den ind til 4-2 i de sidste sekunder!

Og så blev kampen ellers fløjtet af og festen begyndte for drengene! De havde nemlig sikrede sig oprykning og dermed også vinder af puljen!

Champagne propperne sprang og Vejgaard drengene gik amok.

Festen fortsat i omklædningsrummet med sangen “We are the champions” med Queen!

Med oprykningen betyder det at den hedder mesterrækken næste år og deltagelse i Jysk Mesterskab!

Skrevet af U15 drenge Mathias Christiansen
Sendt fra min iPad

Tags: 

Anbefalede nyheder fra Drenge

Kommende begivenheder