Fodboldskolen blev en stor succes

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Ungdom
  • >
  • Fodboldskolen blev en stor succes

 

Traditionen tro blev der i uge 27 afholdt Fodboldskole i VB. 160 børn og unge fra 5 til 14 år gav den fuld gas på henholdsvis mini- og maxiskolen.

24 trænere har hver dag stået klar til at lege og lære børnene nye finter og tricks. Især har det været fantastisk at se hvordan VB´s egne U16drenge har været en stor del af trænerstaben sammen med spillere fra dameafdelingen samt enkelte udefra. Vi håber at kunne få glæde af jer som trænere til hverdag også.

Tak til Frivilliggruppen omkring Fodboldskolen: Skoleleder Aksel, hans kone Jytte, inspektør Jan Bay, Søren Bossen, Annette Stokkendal og Gitte Holt. Særligt skal der også lyde en stor tak til de 15 forældre der gennem ugen frivilligt har stillet deres hjælp til rådighed ved uddeling af frugt og mad.

I år har været et meget lærerigt år, da meget af det som “bare kører”, har skulle tænkes ind på en ny måde grundet covid-19. Særligt tager vi med, at udendørs spisning er et kæmpe hit.

Vi håber på opbakning fra spillere og frivillige igen til næste år, så vi for 7.år i træk, kan skabe en mindeværdig fodboldoplevelse for lokalområdets børn på Soffy Road.

PS. Fællesfotoet er sammensat af 4 enkelte billeder 🙂

Anbefalede nyheder fra Ungdom

Kommende begivenheder