KOM OG LEG

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Så er den første halvdel af vores projekt Kom og Leg VB åbner dørene op for din børnehave og dig gennemført. Det har været en stor succes og er gået over alt forventning. De deltagende børnehaver har været yderst tilfredse med deres trænings-/legeforløb og deres foreløbige tilbagemeldinger er, at alle de deltagende børn har været yderst glade og tilfreds med forløbet.

I den forbindelse vil vi i projektgruppen sige en stor TAK til de trænere der har været en medvirkende faktor til den succes som børnehaverne beretter om. Der evalueres på forløbet i december måned, hvor deltagere fra DGI, Dagtilbud Vejgaard og VB vil deltage. Projektet opstartes igen til foråret når banerne på SPAR NORD ARENA åbnes igen.

Vi håber at der til den næste del af projektet i foråret vil være flere trænere fra andre afdelinger der melder sig til at hjælpe med at lege / træne børnehavebørnene de 3 gange som hver af de tilmeldte institutioner har til rådighed.

Vi sender også en TAK til de institutioner som selv har været og leget i VB, vi håber at de har haft nogle sjove, aktive og lærerige timer på VB´s anlæg.

Vi glæder os til at vi i foråret igen kan åbne dørene op for børnene i Dagtilbud Vejgaards børnehaver hvor VB’s baner kan danne rammen for en masse sjove, aktive og lærerige timer.

Mange hilsner fra Sabrina & Karin

Tags: 

Anbefalede nyheder fra Drenge

Kommende begivenheder

5. april 2022
15:00
Sæsonåbning Ungdomsafdelingen U4 – U14
18. april 2022
10:00
Økonomisk Generalforsamling 2022
26. april 2022
19:00
3. maj 2022
15:00
7. juni 2022
15:00