VB´s U8 og U12 piger sejrede til KNÆK CANCER CUP 2017 i Asaa

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Piger
  • >
  • VB´s U8 og U12 piger sejrede til KNÆK CANCER CUP 2017 i Asaa

I denne weekend blev for første gang afviklet Knæk Cancer Cup. Et nonprofit velgørenhedscup, hvor børnene spiller fodbold for at samle penge ind til det gode formål. Alle pengene, der blev indsamlet til cuppen sendes ind til Knæk Cancers landsdækkende indsamlingsshow, der vises på tv2 på lørdag. 
VB stillede med hold i både U8- og U12 pigerækken.

U8 pigerne fik en forrygende start med 3 sejre i de indledende puljekampe(5-0, 5-0 og 3-2). Semifinalen blev vundet med 2-1 efter en jævnbyrdig kamp og dermed skulle pigerne dyste om guldet. Finalen blev en tæt og velspillet kamp, som faldt ud til VB´s fordel med en flot sejr på 4-2. En flok stolte og meget trætte piger kunne herefter lade sig hylde og modtage fortjente guldmedaljer og flotte gaveposer. 

U12 pigerne skulle de første par kampe omstille sig fra spillet udendørs og det blev da også med et nederlag i første kamp på 0-5, hvor VB’pigerne ikke rigtig lykkedes med at finde hinanden og derfor havde svært ved at holde på bolden. I de efterfølgende kampe fik pigerne gradvist for hver kamp bedre styr på tingene, hjalp hinanden i forsvaret og skabte flere flotte angreb. Alt sammen resulterede i en plads i finalen, hvor der ventede holdet som pigerne tabte til i første kamp. Lysten til at avancere nederlaget i første kamp lyste klart ud af alle spillerne fra første fløjt. Helt velfortjent var det også VB’ pigerne, der trak sig sejrsrigt ud af opgøret med cifrene 2-1 efter en intens kamp, hvor alle gav sig 110% og hvor samspillet og ikke mindst sammenholdet gik op i en højere enhed. 

VB´s U8- og U12 piger har dermed fået en flyvende start på vintersæsonen.

En stor tak skal lyde til arrangørerne og de fremmødte tilskuere, der var med til at skabe en flot ramme om stævnet.

VB´s U8 og U12 piger sejrede til KNÆK CANCER CUP 2017 i Asaa 1

 

Anbefalede nyheder fra Piger

Kommende begivenheder