TAK TIL DGI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

KOM OG LEG

VB åbner dørene op for din børnehave og dig

Vi i Vejgaard Boldspilklub er så heldige, at vi har fået tildelt støtte ved DGI til at igangsætte vores projekt ”Kom og leg – VB åbner dørene op for din børnehave og dig”, som skal kickstarte og styrke det fysiske aktivitetsniveau, tilknytningen til foreningslivet samt samarbejdet på tværs af institutioner og foreningslivet i bydelen. 

DGI har vurderet vores ansøgning ud fra volumen, variation, målgruppe, planlægning, forankring og perspektiv. Og i VB er vi selvfølgelig ovenud lykkelige for, at netop vores projekt er blandt dem som DGI udvalgte. 

VB’s mål med projektet er at få flere børn til at dyrke idræt i en forening og blive inkluderet i de fællesskaber, der er i foreningslivet. Af øvrige delmål kan nævnes, at børnene får mulighed for at få stimuleret deres bevægelsesglæde, grundmotorik og sanser, samt de får mulighed for at få positive erfaringer med bevægelsesaktivitet/leg. Ligeledes får børnene mulighed for at se og opleve en idrætsforening. 

VB har fået bevilget midler til indkøb af forskellige remedier, som er tilknyttet projektet. Ydermere er vi så heldige, at vi også får tilknyttet en konsulent fra DGI til at understøtte os og sikre, at vi med projektet når i mål som intenderet. 

Vi vil i samarbejde med såvel ungdomsudvalget og projektets samarbejdspartnere – Dagtilbud Vejgaard hurtigst muligt starte forberedelserne til igangsættelsen af projektet, som kommer til at løbe hen over sensommeren/efteråret 2021 og foråret 2022. 

Vi glæder os til at kickstarte ”Kom og leg – VB åbner dørene op for din børnehave og dig”.

Tags: 

Anbefalede nyheder fra Ungdom

Kommende begivenheder