Velkommen til spillere og forældre

Hvad bør du vide som ny spiller og forældre i klubben

Kontaktpersoner

Som helt ny i klubben er det træneren der er din primære kontaktaktperson. Træneren er klædt på til at hjælpe med alle de forhold og ønsker en ny spiller eller forælder har.

For at finde den rette årgang til dit barn, klik her. Herefter kan du under ungdom finde kontaktperson ved at vælge Uxx hold.

Er du Seniorspiller vælg menuen senior og find det rette hold

Øvrige kontaktpersoner og udvalg kan findes under menuen klubben

Kontingent & Indmeldelse

Kontingent, klik her

Indmeldelse klik her

Træningstider

Træningstider for ungdom klik her

I vintermånederne foregår træningen på Sahara, som ligger på Øster Sundbyvej. Spillerene skal selv sørge for transport frem og tilbage til Sahara

I forårs og efterårs månederne forgår træningen på Sofievej

Klubtøj

Klubtøj kan bestilles gennem VB Shoppen som du finder her: gå til VBShoppen

Til alle ungdomspillere

Læs venligst folderen velkommen i klubben

De 10 forældrebud

1. Mød op til træning og kamp – dit barn ønsker det.
  2. Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen – ikke bare til din datter eller søn.
  3. Giv opmuntring i både med- og modgang – giv ikke uberettiget kritik, men positiv og vejledende kritik.
  4. Respekter trænerens brug af spillerne – forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen.
  5. Se på dommeren som en vejleder – kritiser ikke hans/hendes afgørelser.
  6. Giv opfordringer til dit barn om at deltage – pres ikke.
  7. Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke kun om resultatet.
  8. Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr – overdriv ikke.
  9. Vis respekt for arbejdet i klubben – bak op om initiativer til årlige forældremøder, hvor I kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for at tage del i klubbens liv, end lyst og engagement.
  10. Tænk på, at dit barn spiller fodbold – ikke dig!

Forældresponsorater – klubtøj

Læs mere her

Vi vil gerne byde alle nye spillere og forældre velkommen i Vejgaard Boldspilklub