Opstart i VB

Velkommen på holdet (Information til nye spiller/forældre): Vil du gerne spille i VB – så se her: Vi vil altid gerne have nye med på holdet – for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, foreslår vi, at du eller en af dine forældre tager kontakt til koordinatoren på det hold, som du kunne tænke dig atskal spille på. Hvis dit barn er otte år skal det spille på U9 osv, årgangene skifter om sommeren, så de følger skoleåret. Du kan finde kontaktinformationerne ved at klikke på holdene i menuen. De kan fortælle dig præcist, hvornår du og dine forældre kan komme ud og se en træning, og hvis du selv har lyst til at prøve at træne med, er du velkommen til det.

Din første træning:

Din første kamp:

Vi vil altid gerne have nye med på holdet – for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, foreslår vi, at du eller en af dine forældre tager kontakt til koordinatoren på det hold, som du kunne tænke dig at skal spille på. Hvis dit barn er otte år skal det spille på U9 osv, årgangene skifter om sommeren, så de følger skoleåret. Du kan finde kontaktinformationerne ved at klikke på holdene i menuen. De kan fortælle dig præcist, hvornår du og dine forældre kan komme ud og se en træning, og hvis du selv har lyst til at prøve at træne med, er du velkommen til det.

Løbende information:

Udvikling:

Rollen som forældre:

Vi i VB vil gerne, at det at spille i klubben er en god oplevelse for alle, både for børn og forældre. Det tror vi i høj grad på lykkes igennem, at vi løfter i flok. Derfor må du som forældre forvente, at du hen over årene bidrager med din fysiske tilstedeværelse på VB i forskellige anledninger, så som forældremøder, arrangementer af social karakter (sæsonåbning, VB cup etc.) Du kan se alle VBs tilbagevendende begivenheder under feltet VBs årshjul nedenfor. Hvis du vælger at køre dit barn til træning, skal de sættes af ved klubhuset, og ikke på grusvejen langs banerne.. (af hensyn til godt naboskab)
Glemte sager kan afhentes alle hverdage.

VB er en frivillig drevet forening og derfor lykkes vi kun ved at vi løfter i flok. Du kan allerede nu under VBs årshjul læse om, hvilke opgaver du som forældre som minimum skal bidrage til under de forskellige årgange.
Det er ikke nogen hemmelighed at hovedparten af trænerne på årgangene op til U13 er forældredrevne. Det vil sige at et hold typisk er opbygget med en koordinator som indkalder til kampe, har kontakten til klubbens øvrige udvalg samt holder styr på indmeldelser. Derudover er der typisk 1-2 trænere pr. årgang pr. 10 børn.
Vi kan ikke alle sidde i bestyrelsen i børnehaven, sidde i forældrerådet i skolen og være træner på VB på samme tid, men for at vi lykkes i VB, skal man som forældre være indstillet på at tage sin tørn over årene.
Det er vigtigt at huske på at alt arbejde med vores børn i VB er frivilligt, og at de engagerede forældre gør det i en god mening for at skabe nogle gode rammer hvor vores børn kan spille fodbold og have det sjovt. Derfor er det din pligt som forældre at bevare den positive tilgang, vi er meget åbne for gode forslag og ideer, men det er vigtigt at det bliver givet i en konstruktiv mening.

Se evt. DBUs 10 forældreråd på dette link.

Hvad kræver det at være forældretræner?:

Glemte sager kan afhentes alle hverdage.

Årshjul i VB: