Menu

Tid til at hylde en træner / leder

image
14. oktober 2023 kl. 10:53

Kære VB ’er

I Verdens Bedste (VB) er der mange trænere og ledere, der gør en ekstraordinær indsats for deres hold og organisation. Det er vigtigt at anerkende og hylde disse mennesker, da deres dedikation og engagement gør en stor forskel.

En træner eller leder, der gør en ekstraordinær indsats, er en person, der går ud over det forventede. De er dedikerede til at støtte og udvikle deres spillere eller klubben og de skaber en positiv og motiverende atmosfære omkring sig. Disse trænere og ledere forstår vigtigheden af at lytte til deres hold og andre i klubben.

Når vi hylder trænere og ledere, der gør en ekstraordinær indsats, sender vi et budskab om, at deres arbejde og engagement ikke går ubemærket hen. Vi viser vores taknemmelighed og anerkendelse for deres bidrag til VB.

Hvis du kender en træner eller leder, der fortjener at blive hyldet for deres ekstraordinære indsats i 2023, er det vigtigt, at du indstiller dem til denne ære. Husk, at det måske ikke betyder meget for dig, men det betyder meget for den person, der bliver hyldet. Så tøv ikke med at indsende dit forslag.

Sidste frist for indstillinger er den 3. november 2023. Du kan finde oversigt overpokaler der kan indstilles til, samt hvad kriterierne for pokalen, nedenfor.

Lad os sammen vise vores taknemmelighed og anerkendelse for trænere og ledere, der gør en ekstraordinær indsats i VB. Lad os fejre deres dedikation og bidrag til vores fællesskab.

På forhånd Tak

FU

Pokaler der kan indstilles til.

Klik på linket og udfyld formularen for at indsende dit forslag til en træner / leder der skal hyldes

Pokal Link Kriterier
Årets træner https://forms.office.com/e/TKN2UZkjvJ Pokalen gives til en træner, der via sin indsats for både hold/afdeling og for VB som helhed gennem flere år har været en god repræsentant for klubben. Endvidere lægges der vægt på, at personen har været stabil, loyal og samarbejdsvillig i forhold til øvrige personer på holdet/i afdelingen og i VB som helhed.
Kammeratskabspokalen https://forms.office.com/e/7hPearb90g Kammeratskabspokalen blev indstiftet i år 2000 af IK Sparta i forbindelse med VB’s 75 års Jubilæum. Pokalen gives til en spiller, træner eller leder, der i den pågældende sæson har været en god kammerat.
Svend Aaens mindepokal https://forms.office.com/e/J2iByvJz9z Svend Aaens Mindepokal er indstiftet 22. november 1985 af forhenværende æresmedlem, Svend Aaen. Pokalen gives til en person i én af VB’s støtteforeninger, eller til en af støtte¬foreningerne samlet, der gennem flere år har ydet en særlig indsats i en af støtteforeningerne.
Velfærdspokalen https://forms.office.com/e/qzQJSb4ZJ5 Velfærdspokalen blev indstiftet i 1994 af AC-radio, Boulevarden, Aalborg. Pokalen gives til en spiller, træner eller leder, der i den pågældende sæson har ydet en speciel indsats på tværs i klubben, sportsligt såvel som kommercielt eller socialt.
Årets leder i VB https://forms.office.com/e/9hupJMh28B Pokalen som året leder i VB gives til en leder, der gennem flere år har ydet en stor og ulønnet indsats i VB eller i en af VB’s støtteforeninger.
Årets leder i Ungdomsafdelingen https://forms.office.com/e/FPJ8dWNKVD Pokalen gives til en leder, der via sin indsats for både hold/afdeling og for VB som helhed gennem flere år har været en god repræsentant for klubben. Endvidere lægges der vægt på, at personen har været stabil, loyal og samarbejdsvillig i forhold til øvrige personer på holdet/i årgangen og i VB som helhed.

Luk