Menu

VB søger: Bogholder/Regnskabskyndig

image
02. februar 2024 kl. 10:44

Som tidligere offentliggjort, er økonomisk overblik og status ét blandt flere fokusområder for FU her i foråret 2024. FU-ansvarlige Steen Bukdahl har fået overdraget "nøglerne" fra det afgåede FU og har efterhånden dykket ned i alle de delområder, som vores økonomi er sammensat af. Næste fase er bla. fastlæggelse af den fremtidige bogholder-funktion, som ønskes placeret udenfor FU.

Vi skal således have fundet en bogholder/regnskabskyndig, som skal varetage betalingen af alle fakturaer, samt bogføringen af alle bilag i vores regnskabsprogram, Dinero. Herudover består opgaven i rapportering og sparring med FU. For en forening på VBs størrelse forventer FU, at disse opgaver vil kunne løses på i gennemsnit 2 timer ugentligt.

Du er måske vild med VB, og med fodbold, men ellers er det kun en klar fordel, at du er bekendt med Dinero eller lign. regnskabssystemer. Aflønning efter nærmere aftale.

Er du interesseret i at tjene lidt ekstra og kan du genkende dig selv i ovennævnte, så smid en mail til Steen Bukdahl fra FU på sb@vejgaard-bk.dk, eller giv Bukdahl et kald på 40544333.

Luk