Menu

VB søger: Hjælpere til Skråen-arrangementer

image
29. januar 2024 kl. 12:50

VB har i efterhånden en del år været fast samarbejdspartner med Skråen, som er det væsentligste spillested i Nordjylland. Skråen udbyder hvert år et stort og varieret program af rytmisk musik, stand-up og forskellige shows, som afvikles enten i Skråens lokaler i Nordkraft i Aalborg, eller rundt omkring i byen - Karolinelund, Skovdalen, havnefronten m.fl.

Skråen samarbejder med en række foreninger, bla. altså os i VB, i forhold til bemanding af de mange vagter til Skråens arrangementer. VB-ansvarlig René "Kongen" Nielsen uddyber:

- Skråen udbyder en masse bemandingsvagter stort set hele året rundt, og principielt set har vi som klub mulighed for at byde ind på alle de vagter vi overhovedet kan og vil. De senere år har vi haft ressourcer til at løfte omkring 10 udendørskoncerter og et par stykker indendørs, men min ambition er, at vi gerne skal kunne nærme os at byde ind på alle 18 udendørskoncerter, som Skråen hver sommer arrangerer i henholdsvis Karolinelund og Skovdalen

Hamrende hyggeligt

VBs vagter tjener faktisk flere formål. Vagterne er med til at tjene vigtige penge til vores klubkasse, ligesom der for holdene som hjælper til, også er mulighed for at skabe noget indtjening til holdkassen. Men der er også et socialt element i bemandingen af Skråen-vagterne:

- Det er faktisk hamrende hyggeligt at have barvagt. Folk er stort set altid i godt humør og der er mange sjove snakke undervejs i sådan en aften. Både med kunderne men også med dem man arbejder med i boden. Her lærer man hinanden bedre at kende henover det fællesskab man skaber sammen for at få det hele til at fungere. Og afhængig af bandet som spiller den pågældende aften, så kan man da også stå og småsynge lidt, og vippe lidt i takt til musikken, lyder det med et smil fra René

Langt hovedparten af VBs vagter er barvagter, hvor vores frivillige hjælpere er med til at lange øl, vin, breezere, sodavand og vand mv. over disken. Af de otte personer vi skal stille med pr. vagt, skal 3 personer stå en hegnsvagt, og nogen synes bedst om at have dén opgave hele aftenen, mens andre godt vil veksle lidt imellem bar og hegn.

Bare én enkelt vagt

- Vagtplanen for sommerens udendørskoncerter er som regel klar i løbet af januar og 2024-udgaven er ingen undtagelse. Vi har fået årets datoer og jeg er gået igang med at snakke fordeling med de hold/grupper, som plejer at hjælpe med at tage vagter. Men sidder der andre forældregrupper, eller grupper på 6-8 personer fra andre dele af klubben - måske nogle af de årgange som ikke længere er aktive på banen i VB, som kunne synes det var sjovt at give det et forsøg, så tag endelig kontakt til mig. Bare én enkelt vagt i løbet af året er fint, det vil jeg være glad for

Hvis du gerne vil i kontakt med René "Kongen" Nielsen for at høre nærmere om mulighederne, så fanger du ham på 61783082.

Luk