Menu

DBU Fodboldskole på VB

160 børn i alderen 6-14 år var i fodboldskole i VB 26.-30. juni. Vi havde organiseret skolen med 21 trænere/trænerassistenter – næsten alle med fodbold-hverdag i VB – og 4-7 forældre/venner, der hver dag forberedte og serverede varm frokost og hjalp med at rydde væk og forberede frugten, der blev serveret kl 14.

Vi skylder en kæmpe TAK til de skønne forældre, der frivilligt hjalp i løbet af ugen. Uden jer havde de mange børn været nødt til at have madpakker med!

 

Tilbageblik

Som det ses på billederne, der linkes til her på siden, så bød ugen på blandet vejr. Men det er klart vores indtryk, at vores målsætning blev indfriet alligevel: At fodboldskolen skulle opleves som et langt frikvarter med bold, teknikker, leg og hyggelige pauser.

Mandag var der skybrud og tordenvejr. Udover at sende os alle til hygge i klubhuset nogle timer, så tiltrak vejret også TV2/TV-Nord, så VBs fodboldskole gik landsdækkende.
Tirsdag i tørvejr på ny-vandet græs og træningen var populær. Onsdag i solskin arrangerede vi miniturneringer med mix-hold i aldersgrupper. Det var en stor succes.
Torsdag kom Younes og Jeppe forbi. De spiller begge på VBs førstehold, som lige er rykket op i 3. division. Younes, 22, er 100% VB'er; bortset fra en flirt med AaB har han nemlig altid spillet i VB. Jeppe, 23, kom til VB som U17-spiller. Deres besøg vakte kæmpe interesse blandt både små og store deltagere, og nysgerrigheden gik begge veje i den kammeratlige snak og leg – både med bold og med tusser .. der gav autografer på DBU tøj, bolde og overarme. 
Tak til Jeppe og Younes for at vise klubforståelse og anerkende, at VBs førstehold ikke er noget uden VBs børneafdeling. Gode ambassadører!
Fredag var vejret heldigvis mega velegnet til først at tage årets fællesfoto og senere at slutte en skøn fodbolduge med den traditionelle kamp mellem spillere og trænere – en kamp med masser af 'vand-pauser'... Quinto var dommer – hård men uretfærdig – og samtlige trænere/trænerassistenter fik turen ud til de glade spillere med vandflasker og vandpistoler...
Inden alle deltagere fik diplomer og bolde med hjem, så nød vi en is doneret fra VB Partner Spar Købmanden i Vejgaard.

En stor tak til at alle deltagere/spillere – vi håber at se jer igen næste år!

Tak også til trænerne/assistenterne. Tak for jeres indsats, humør og vilje til at forbedre og samarbjde.

Og så igen: 1000 tak til de forældre og VB-venner, der hjalp til med at klubben, køkkenet og fodboldskolen snurrede rundt!💙

Fællesfoto 2023

De mindste; 33 drenge i 5-7 årsalderen, havde deres egen fest – bl.a satte de sig på deres 5 trænere, da kameraet kom forbi...


Thomas, Quinto og Jens leder skolen, og vi har tilknyttet 21 trænere/trænerassistenter og 25-30 frivillige forældre.

 

Tak!
Thomas, Quinto & Jens

(. )

Luk