DS: Stolpe ud for VB i dramatisk nederlag

Lasse Jensen
30. maj 2023 kl. 13:43
Kampreferat
Vejgaard - Holbæk 1-2 (0-2)
9': 0-1, Jeppe Lund Petersen
24': 0-2, Anders Sønderby (selvmål)
80': 1-2, Malthe Mondrup
Udvisninger :
91': Anders Steen Nielsen, Holbæk
97': Max Møller, VB
Træner Nickolaj Jonstrup, VB
Træner Jan Faber, Holbæk

Vejgaard spillede pinsemandag topkamp på hjemmebane mod Holbæk, i en flot besøgt kamp i pinsesolen.
Desværre gav man ikke sig selv de bedste forudsætninger, i en første halvleg som mildest talt var skidt set med Vejgaard briller. Gæsterne bragte sig i front, da et forsøg på en clearing ramte ind i Holbæks Jeppe Lund Petersen, der kunne glide fri med Vejgaard keeper Rasmus Kristensen, og udplacere ham. Ondt blev værre for VB’erne, da Anders Sønderby ville spille tilbage til sin egen keeper, men bolden trillede desværre under foden på Rasmus Kristensen og ind i eget net. 0-2, og herfra var det Mount Everest der skulle bestiges imod et Holbæk hold i fuld kontrol ovenpå 2-0 føringen.
I anden halvleg fik Vejgaard dog bragt den saft og kraft der skulle til, desværre fik man dog ikke fuldendt comebacket, på trods af at man havde chancerne til det. Anfører Malthe Mondrup gik forrest i bestræbelserne på et comeback og headede en returbold i nettet. Mod slutningen ramte Lasse Jensen både overligger og stolpe, og desværre udeblev comebacket, da dommerens slutfløjt lød efter 10 minutters dramatisk overtid.
Inden vi kom så langt, blev en Holbæk spiller præsenteret for sit andet gule kort med fem minutter igen, og i den dramatiske overtid blev Vejgaards Max Møller sendt i bad med et direkte rødt kort. Det samme gjorde både Vejgaards cheftræner Nickolaj Jonstrup og Holbæks ditto.
Vejgaard tabte dermed vigtigt terræn i toppen, efter en første halvleg til glemmebogen. Til gengæld skal man genfinde mange momenter fra anden halvleg når turen på lørdag går til en vital kamp på Tingbjerg Ground i Brønshøj ⚪️🔵